Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves ismerős házaspár férfi tagja élve az internet adta lehetőségekkel egyre messzebb és messzeb merészkedett társkeresőkön, most úgy tűnik válnak. Mennyire tipikus probléma ez manapság?
A férfiért tűzbe tettem volna a kezem,nagyon megbízhatónak tűnt,állítólag rengeteg emailt talált a felesége,amellett volt egy telefonja külön erre a célra,az emailezésekben magánéleti dolgokról írt és még fizetős prostival is egyeztetett árat :-/ ,a világ változott meg,hogy én úgy tapasztalom egyre gyakoribb az ilyen és hasonló eltévelyedés.
KOnkrét nem talált olyan bizonyítékot ami arra utalt volna,hogy második randira került volna sor,viszont küldött magáról képet a férfi a nőknek,sok nővel levelezett így,az egyikkel konkrét le volt fixálva,hogy műszak után megy a nőhöz.
A fiatalasszony nagyon el van keseredve,én pedig nagyon sajnálom őket,mindenképpen mentegetem a pasit,hogy emiatt még ne váljanak,bár én nem szólhatok bele azt tudom,,gyerekük nincs,úgy tűnik nem is lehet nekik.
Remélem, kihajítja a nő a nyomorultat.
Az ilyen ember annyira szánalmas, hogy még haragudni se lehet rá, csak szánni.
Nem is a megcsalás (ez szerintem megcsalás kategóriába tartozik), hanem az a hihetetlen gyávaság, amivel az ürge kezeli az egészet.
Még ahhoz is kevés, hogy elismerje a hibáját és megbánást tanúsítson.
Lehet, hogy a felesége is követett el hibákat, de ezt értelmes, érzelmileg érett ember nem úgy oldja meg, hogy elkezd titokban társkeresőzni, hanem úgy, hogy odaáll a párja elé, és ennyit mond neki: "ez és ez a gondom, szeretném, ha megváltoztatnánk, te mit szólsz hozzá?"
És az a szánalmas, hogy egy több mint egy évtizedes házasságban még idáig se jutottak el.
Utolsó vagyok:
ja, a kérdésre meg nem válaszoltam :)
szerintem a kommunikáció hiánya, a gyávaság és a jellemtelenség elég tipikus probléma
de nemcsak manapság, mindig is sok ilyen ember volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!