Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik ilyen hogy egy anya a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen hogy egy anya a legrosszabbat tegye?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Válófélben vagyok sajnos. Kb. fél éve vagyunk házasok. Szerelem volt első látásra, és minden tökéletesen működött. Amikor megismertem a párom akkor az édesanyával nagyon rossz viszonyban voltak, de mivel nem volt más helye ott lakott. Amikor megismerkedtünk azonnal hozzánk költözött (édesanyámékhoz). 4 hónapig minden rendben volt. Az édesanyja próbálkozott de akkor nem tulajdonítottam neki jelentősebb okot. Próbálta zsarolni de akkor minden a legnagyobb rendben volt és nem hatott a páromra. Mivel az én szüleimnél laktunk tudom nem egyszerű anyóssal élni ezért voltak konfliktusok. Az édesanyja most már tudott ráhatni megfelelő érvekkel gondolom. Végül is rávette arra, hogy mi költözzünk oda ahol régebben lakott, albérletbe. Nem igazán akartam odamenni, mert az anyjával nem valami jó a viszonyom. Végül is odaköltöztünk minden aggályom ellenére. 2 napig tartott a boldogság. Semmi nem volt jó emiatt végül is hazaköltöztem a szüleimhez.

A kérdés létezik-e ilyen hogy egy anya mindenre képes hogy a lányának a legrosszabbat tegye.

Mert ha egyszer már kidobta a lányát most miből gondolják, hogy nem lesz ilyen.

2011. márc. 22. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem most kell észnél lenned!!! De nagyon, ha szerelem akkor nincs olyan,hogy de az anyja így, vagy az anyja úgy, a szerelem az tűzön-vízen azt súgja, hogy vele örökkön-örökké. Próbáljátok meg az albérletet fenntartani csak ti ketten és ne foglalkozzatok annyit a szüleitekkel, elvégre egyszer (amikor összeházasodtatok) úgy döntöttetek, hogy TI együtt alkottok egy családot, akárki is vesz majd körül titeket, TI egymásnak vagytok a legfontosabb. Mit számít, hogy mivel beszélik tele a feleséged fejét, ha egyszer szeret azt tartja fontosnak amit benned lát, nem azt amit neki mondanak...érted? Szóval szerintem zárj ki minden zavaró tényezőt, és ülj le beszélni az asszonykával, mert fontosak vagytok egymásnak, az anyukák csak kívülálló személyek a ti kapcsolatotokban, nem lehetnek mérvadóak egyikötök számára sem
2011. márc. 22. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Légy férfi és állj a sarkadra, küld el az anyósod a p.csába, és nyisd fel a szerelmed szemét és mond el neki felnőtt módjára a dolgokat. Elég buta ha eldob téged és nem te melletted áll ki. Ha végképp nem tudsz rá hatni, változtass és kezd újra.
2011. márc. 22. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj a nejeddel. Mond el mennyire hiányzik. Viszont szerintem menjetek külön albérletbe, lakásba, így tényleg mint egy család vagytok.

Az ilyen anyuka egyébként önző! Szerintem csak arra kell a lánya, hogy ne legyen egyedül, azzal zsarolja kb, hogy Ő szülte, nevelte... Ismerek 2 ilyen nőt is! Mind kettő tönkre tette a gyereke kapcsolatát. Az egyik anya alkesz elvált és folyton nyomatta a lányának, hogy nehogy férjhez menjen és a csaj mindenről beszámolt, aztán egyszer csak ott hagyta a barátját(és haza ment(8évig voltak együtt). A srác meg alig bír talpra állni. A másik anyuka 5 gyereket szült, és mindet lesz@rta. Magával volt elfoglalva a gyerekek meg nőttek, most, hogy már közülük többen felnőttek hívja őket haza, hogy eltartsák. Szóval vannak ilyen szülők:-(

2011. márc. 22. 15:12
 14/16 anonim ***** válasza:
FEL A FEJJEL ÉS LÉGY HATÁROZOTT. A FELESÉGED MEG VÉGLEG VÁLASSZON ,TE VAGY AZ ANYJA!
2011. márc. 22. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:
A feleséged még nem nőtt fel, próbálj ész érvekkel hatni rá, de ne küzd érte a végtelenségig, mert te mész tönkre. Adj neki időt, és ha mégsem téged választ, engedd anyucikájához.
2011. márc. 22. 15:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2011. márc. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!