Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen hogy egy anya a legrosszabbat tegye?
Sziasztok.
Válófélben vagyok sajnos. Kb. fél éve vagyunk házasok. Szerelem volt első látásra, és minden tökéletesen működött. Amikor megismertem a párom akkor az édesanyával nagyon rossz viszonyban voltak, de mivel nem volt más helye ott lakott. Amikor megismerkedtünk azonnal hozzánk költözött (édesanyámékhoz). 4 hónapig minden rendben volt. Az édesanyja próbálkozott de akkor nem tulajdonítottam neki jelentősebb okot. Próbálta zsarolni de akkor minden a legnagyobb rendben volt és nem hatott a páromra. Mivel az én szüleimnél laktunk tudom nem egyszerű anyóssal élni ezért voltak konfliktusok. Az édesanyja most már tudott ráhatni megfelelő érvekkel gondolom. Végül is rávette arra, hogy mi költözzünk oda ahol régebben lakott, albérletbe. Nem igazán akartam odamenni, mert az anyjával nem valami jó a viszonyom. Végül is odaköltöztünk minden aggályom ellenére. 2 napig tartott a boldogság. Semmi nem volt jó emiatt végül is hazaköltöztem a szüleimhez.
A kérdés létezik-e ilyen hogy egy anya mindenre képes hogy a lányának a legrosszabbat tegye.
Mert ha egyszer már kidobta a lányát most miből gondolják, hogy nem lesz ilyen.
Na! szedjük ezt egy kicsit össze! :)
te a férj vagy vagy a feleség?
ki tesz rosszat a kinek és ki dobta ki a lányát????
Én a férj vagyok.
Az anyja dobta ki a feleségemet többször.
Most mégis az anyja az utolsó mentsvára a feleségem szerint.
Tudomásom szerint telebeszélték a fejét, ezt az apjától tudom. A lényeg az anyja többször kidobta mégis miért ő a szent én meg az ördög. Pedig Ő a legfontosabb az életemben és ezt Ő is tudja mármint a feleségem.
A kérdésem a következő
Egy anya miért ilyen vagyis többször eldobom a lányom de ha kicsit is boldognak látom akkor elrontom.
Az anyja többször kidobta,megismerkedtünk hozzánk költözött.
Az édesanyjának nem tetszett és mindent megpróbált hogy visszamenjen sikerült is de én nem akartam. Miért van az ha valaki boldog más elrontja. Főleg az ha egy közeli hozzánk tartozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!