Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megvolt, az első tárgyallásunk! A férjem mindenféleképp el akarja venni tőlem a kisfiam, ő akarja nevelni. Már a pszihológust is be akarja vonni! Nagyon félek. Van esélyem arra hogy elvegye tőlem?
Figyelt kérdés
Illetve, semmit nem hoztam el amikor otthagytam, és most nem hajlendó az ingó dolgokban megegyezni, sem kifizetni!
Mindent a magáénak akar, és csak nevet a képembe, hogy kisemmiz! Mit tegyek?
2011. márc. 21. 14:50
11/21 A kérdező kommentje:
Próbálok türelmes lenni, csak én nem szerettem volna kitenni a kisfiam ilyen dolgoknak. A felsoroltak közül, nem vagyok egyik sem, a kisfiam 6 éves lesz. A vagyoni dolgoktól is félek, mert eddig sem jutottunk egyezségre, ezek után sem biztos.
2011. márc. 21. 15:25
12/21 anonim válasza:
Ha félnivalód van a pszichológustól akk lehet jobb is ha az apánál lesz a gyerek...
13/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok elmebeteg ha arra gondoltál, de hidd el én csak a kisfiam sajnálom aki azt sem tudja hogy mi folyik körülötte! Lehet hogy neked nincs családod?? Hidd el a szívem leszakad érte, és hangsúlyozom, a pszihológustól én nem tarok!
2011. márc. 21. 15:39
14/21 anonim válasza:
Lehet h félreértettelek, de ha nincs semmi probléma veled, nincs félnivalód a pszichológustól, akk nem tudja elvenni tőled! Neked is jogod lesz ugyanúgy a láthatásra!
15/21 A kérdező kommentje:
Az én munkabeosztásom regger 8-12 és délután 13-17- ig van. Az övé 04-11-ig és délután 14-21-ig. Három nap után jár neki egy szabadnap. Nekem hétfőtől péntekig van igy és szombaton 8-12- ig. Én tudom Rolikát oviba hordani, foglalkozni vele, főzni rá, ő csak külső segítséggel és állandóan segyítségre is fog szorulni, mert neki nincs ideje a gyerekre! mégis holnap folytatja apert és ragaszkodik ahhoz hogy nála heleyezzék el Rolikát!!
2011. márc. 21. 15:45
16/21 A kérdező kommentje:
Már 3 hanapja csak ezen vitázunk és még nincs egyeség! Nemtudom hogy gondolkozik !!
2011. márc. 21. 15:47
17/21 anonim válasza:
Mert ugyanannyira szereti, mint te, és ő sem szeretné kéthetente hétvégén látni...
18/21 anonim válasza:
A 15.21-es válaszoló vagyok.Én jóból írtam,pont azért,hogy tudd,nincs félnivalód!A kisfiad kicsi,nem hinném,hogy bármi gond lesz!Legyél erős!
19/21 A kérdező kommentje:
Most az tendencia áll fenn,( a bírónő kérésére) hogy csütörtöktől- vasárnapig legyen nála a gyermek a többi napon pedig nálam. Ez idáig működött, csak most már nincs segítsége, mert a dédi kórházban, a nagymam többet dolgozik a testvéremnek is van egy családja akit nem akkor rángat amikor a férjem akarja. Neki azt is nézni kell hogy ha már most nem tud ezeken a napokon a gyerekkel lenni , akkor a továbbiakban hogy akar. Idáig velem lehetett kompromisszumot kötni, és akkor látta amikor akarta, de nem tud neki felügyeletet biztosítani csak akkor ha felmond, azt meg nem tudja megtenni, mert nem tudna a hiteleket fizetni, meg van kötve a keze!!
2011. márc. 21. 15:52
20/21 A kérdező kommentje:
15.49- es író!! öszönöm, de nagyon nehéz higgatnak lenni, és türelmesen várni mi fog történni. Olyan ez mint egy szappanopera, van annyi minden dolog körülöttem hogy azt sem tudom melyiken is sírjak !!
2011. márc. 21. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!