Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja a férjem külső kapcsolatba bonyolódott, ami persze lelepleződött. Ha voltatok már hasonló helyzetben, hogyan oldódott meg? Válni, vagy inkább várni, hogy majd megoldódik?
Ez a lehető legocsmányabb legundorítóbb dolog amit megtehet egy férfi egy nővel.Nincs hányingere magától?És a nőjének?Miféle ribanc képes erre?Amint alkalmad lesz azonnal válj tőle el.Még akkor is,ha már addigra látszólag rendbe jönnek a dolgaitok.És olyan aljas szemét módon bánj el vele,ahogy csak tudsz.Az ilyen féreg megérdemli.Én még a gyerekek dolgában is nagyon szemét lennék válás után,és ott tennék keresztbe neki ahol tudnék.Hogy néz majd a gyerekei szemébe az ilyen apa?
Mocskosul undorító.
16:06-os!Nem azt irtam, hogy a kerdezo mondja el-mint egy pletykat-baratoknak, ismerosoknek a problemajat, hanem egy olyan csaladtagnak, (szuloknek, testvernek)aki eszhez teriti az apukat!!! Arra gondoltam, hogy azert megiscsak valakinek nagyon-nagyon kemenyen beszelnie kellene az apukaval, hogy a felesege TERHES, kisbabat var, az O KOZOS babajukat.
Nem baratra, ismerosre gondolok, akik nyamnyognak, es meg elvezik is a problemat, hanem egy olyan kozeli csaladtagra, aki kemenyen eszhez teriti a flortolgeto apat! Termeszetesen nem a pletykalkodo szomszedokra gondolok, hanem aki az anya melle all, es tisztan jo indulatbol beszel az apaval.
Én is tudom miről beszél illetve ír a 16,06-os válaszoló.
Az én férjemnek a 3-ik gyerekünk születése után volt egy 2 hetes kapcsolata.Állítása szerint nem feküdt le vele,de ezt vagy elhiszem,vagy nem.Én is őrlődtem,hogy mi legyen.Ha szabadon dönthettem volna,nem függnék tőle a gyerekek miatt gondolkodás nélkül elváltam volna.Nagyon nagyot csalódtam benne.Éveken át tiszteltem szerettem,megbíztam benne.Ez egy csapásra szertefoszlott amint kiderült a dolog.Az én bizalmam eljátszotta,és ez többet nem állhat helyre 100%-an.És valóban úgy érzem néha még most is néha,hogy szörnyű így együtt élni.Nem úgy nézek már rá ahogy előtte.A szemembe már nincs úgy becsülete,nem tudom úgy tisztelni,és a szeretet szerelem nagyon megkopott a részemről.Nem vagyok benne biztos,ha lehetőségem lenne rá nem hagynám-e el.Ha arra gondolok,hogy Ő ezt akkor meg tudta velem tenni,akkor mennyire szerethetett?Persze esküdözött égre-földre,hogy mennyire imád,nem tudna nélkülem nélkülünk élni,mekkora hülye volt,hogy megbánta....stb.De nem lehet ezt visszacsinálni,az érzéseim feléje többet nem lesznek a régiek.Ő felhívta a nőjét nagy nehezen,és szakított vele.Meg persze én is beszéltem vele.Azóta nem találkoztak,de bennem a kétkedés már megmarad.Mi is csak élünk egymás mellett.Azóta még azt sem szeretem,mikor azt mondja szeret,mert nem tudom igaznak hinni.Azt pedig meg sem meri kérdezni,hogy Én szeretem-e.De ne is kérdezze,én pedig nem mondom magamtól.Nagyon el lehet szúrni egy házasságot így.Ha két ember valóban szereti egymást,nem hiszem,hogy megéri kockára tenni a bizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!