Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a volt férjemnek, hogyan kerülhetném el hogy tudjon róla, terjessze?
háát, ha nem a gyerektartásból gyűjtötted össze a pénzt a műtétre, akkor semmi köze hozzá :P
egyébként miért zavar?
Mikor találkozol a férjeddel akkor vegyél bő ruhát, ami takarja a melled és a vonalaid.
Így hacsak nem deszkából csináltatsz Pamela Andersont akkor nem fog feltűnni neki.
Ha rákérdez mondd azt hogy egy picit meghíztál. Lehetóség szerint ezt ne egy testhezálló, mélyen dekortált pólóban tedd.
Én a hasamat varrattam fel. Ikreim vannak és iszonyú undorító volt. Eddig senki nem vette észre, mivel a hegy a császármetszésnél van.
a pénz is az egyik tényező, persze h rögtön kitalálná, h rossz anya vagyok, mert nem a gyerekemre költöttem, ill. h miből van rá pénzem, (gyerektartás az meg mi???).....aki már vált az tudja, h semmi nem tud jó lenni, főleg ha a másik fél be akarja bizonyítani, h valójában Te szúrtad el....
Nem hinném h annyira mű leszek, mivel az eredeti méretemet kapom vissza, az emlősorvadás szép "betegség", senkinek nem kívánom!
Állami kórházban nem horror az összeg, megdolgoztam a pénzért és valóban életminőség javulást várok a műtéttől, a bátorságról csak ennyit, szerintem Te is csináltasd meg a fogaidat kedves korábbi, ez inkább elhatározás, mint pénz kérdése.
Már a szükséges vizsgálatok összehozása sem volt egyszerű, naponta többször hívogat, és mondja a magáét, h nem vagyok otthon időben a gyerekkel és addig anyu vigyáz rá (ált. ő hozza haza a bölcsiből, mert k@rvára ráér)
Igazából 6 hétig nem lehet 3 kg-nál nehezebbet emelni, a gyerek miatt meg gyakran van közös programunk, mivel igényli az apját, az apja viszont képtelen egyedül ellátni!
Na ez van, köszönöm a válaszokat, majd alakul ahogy alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!