Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar el telt lassan egy honap, hogy megtudtam azt hogy a ferjem megcsalt, de ez a fajdalom a szivemben el fog mulni valaha?
Egyrészt az, hogy szép vagy, önmagában édeskevés.
Másrészt MINDEN notórius megcsaló rettentően megbánja és sajnálja a megcsalást, egészen a következő alkalomig. Amit még jobban fog sajnálni és bánni. Aztán megint és megint...
Ha az lett volna az ok, hogy fasírtban voltatok, ő meg elcsábult...hát, esetleg, mert akkor van mit megoldani. De így? cSak úgy, hobbiból megcsalt. Máskor miért ne tenné meg?
Másrészt mit vársz, mit mondjon? Nem, nem bánom, máskor is megtenném? Te se mondanád ezt, senki nem mondja ezt. Azt mondja, amit hallani akarsz. Legközelebb is ezt fogja mondani.
Ez nem egy szerződés, ahol mindenki vállal valamit és a másik perelhető, ha nem tartja be.
Ha adsz, azt úgy add, hogy nem vársz hálát.
Ha nem tartod érdemesnek arra, hogy energiát pazarolsz rá, akkor ne tedd.
Jó szívvel javaslom ezt a cikket, szerintem valami hasonló gond lehet nálatok is háttérben: [link]
Az én női szívemet nem egy ember sebezte meg, lapátra kerültek, néhány hétig-hónapig marha szomorú voltam, aztán helyrejöttem. Most van egy olyan férjem, aki nem sebezgeti a kis női szívemet.
De olvasd el a cikket, ha utána is lesz kérdésed, állok rendelkezésedre!
A fájdalom soha nem fog elmúlni, csak enyhül, de utána is tud majd még kínozni, ha olyan hangulatban leszel.
Üdv: egy sorstárs (aki túllépet a férfin)
nem csak a nőket bántják, és nem csak ők sírnak és szenvednek. Én csaltam már meg az épp aktuális páromat, nem vagyok büszke rá, de megtörtént.
24 évesen még fiatal vagy, előtted az élet, de ne egy ganéj mellett és a baj az hogy tényleg meg fogja még tenni. Miért csalt meg mit mondott? valami magyarázatot csak adott, ill. hogy derül fény az egészre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!