Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért javasolják sokan a válást?
13:35 igazad van,a gyerekre hivatkoznak sokszor,de én is ugy vitázok a férjemmel hogy a gyerek nincs ott,és nem hinnám hogy a fiam boldogabb lenne apa nélkül,vagy akkor ha minél több pénz(tartásdij)behajtására használnám.
Vannak menthetetlen dolgok,de 80%-ban túlzás az egész és engem az bosszant,hogy nem tanácsot adnak hanem rögtön válásra buzditanak,mintha azzal egycsapásra minden megoldódna.
Egy ismerősöm beszélgetett egy férfival nemrégiben, aki elmesélte, hogy a mostani már a negyedik felesége. Megkérdezte az ismerős, hogy ez a mostani házassága boldog? Azt felelte a férfi, hogy ettől a feleségétől már nem válik el, mert felesleges, egy ember, ha nem képes tanulni a saját hibáiból, akkor negyedszerre is pont ugyanazokat a dolgokat rontja el.
Az én véleményem az, hogy az emberek nagyon könnyen kimondják, ok, akkor elválunk. Könnyebb elválni, mint változni, változtatni, türelmesnek lenni... Nekem nagyon nagy élmény volt a Szerelempróba c. film, ajánlom minden párkapcsolatban élő figyelmébe.
Egyébként nagyanyáink idejében nem volt még divat a válás és hiszem, hogy sokkal jobbak voltak a házasságok, mint most. Egyrészt azért, mert meggondoltabban házasodtak, hiszen a házasság valóban egy életre szólt, másrészt, mert igyekeztek jól csinálni, hiszen el nem válhattak, rosszul működő kapcsolat pedig maga a pokol...
Bocs a kései válaszért felkelt a fiam:) http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
17:52,17:06.
Azt se tudják megcsalja e de terhesen lépjen le.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az első oldalon 2-en is javasolják,hogy dobja,pedig én is volt,hogy más nevet mondtam és nem volt senkim.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na ez is jó,a végén kiderül megbeszélek mindent semmi gond a párral,de a sokan itt is válást javasolnak.
Oké, elég lesz, köszi! :)
Ezek pont olyanok, amikre nem válaszoltam, talán ezért nem is maradtak meg a fejemben. Én az igazi komoly helyzetekre mondom azt, hogy jobb esélyt adni a boldogságra, inkább lépni időben, amikor már tényleg látszik, hogy menthetetlen a kapcsolat.
Az a véleményem,hogy ha valahol baj van,akkor meg kell oldani. "Ver a férjem,erőszakos,iszik,durva,nem szeret már,megcsal"... akkor mi a kérdés? Mert ha teszem azt arról van szó,hogy a sok munka miatt két embernek nem jut ideje egymásra,akkor ezt még vissza lehet csinálni... de ha egy férj megüti a feleségét egyszer,lehet,hogy megüti másodszor,harmadszor,ezerszer! Ha egyszer megcsalja,honnan lehet tudni,hogy nem csalja meg megint?Ezek olyan szintű sérelmek,amiket az ember nem,vagy csak rohadtul nehezen él meg és dolgoz fel! És itt jön a képbe a gyerek...amikor anya vagyok,nem a gyerekem az első?Az ő jóléte,az ő boldogsága? DE! Kell a gyereknek egy zaklatott családi élet,hogy ezzel a példával nőjön fel,hogy depressziós,befordult kamasz legyen? Persze ez nem zárja ki,hogy valaki kiegyensúlyozott felnőtté váljon,de a kicsi nem hülye,megérzi,ha anya-apa nincs jóban... van,amit nem lehet előlük eltitkolni,többet tudnak olykor,mint gondolnánk.
Azt gondolom,hogy ha valaki ad egy esélyt a verekedős,erőszakos,nemtörődöm férjének,ám legyen.Ha elviseli a megcsalást,ám legyen.Adjon egy esélyt.De ne húzza ezt hónapokig,évekig,mert szerintem annak semmi értelme,mert a nő csak magát teszi tönkre,meg a gyerek életét. Én ezt gondolom,és bár házas még nem voltam,így látom ezt értelmesnek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Ezt sem tartom túl nagy gondnak,vagy olyannak amit ne lehetne helyrehozni.
Abban igazatok van,hogy verés,megcsalás stb válással végződjön mert ez nem jó.
De sok olyan eset van ahol egy megbeszélés vagy egy kis megerőltetés segithet.Na ezeken bosszankodom:)
13:52 én is láttam filmet tényleg jó,és igazad van a leirtakban.Azért jó hogy vagytok többen akik egyet értetek ebben a kérdésben,hogy sokszor túl könnyen mondjuk azt,h legyen vége.
(nem olvastam végig mindent , de)
Én inkább azt ajánlanám mindenkinek , hogy össze se házasodjanak olyan gyorsan , mint ahogy azt nagyon sokan teszik . A szerelem pár év alatt elmúlik és sokan még ezen időn belül megteszik ezt a nagy lépést , pedig nem lenne szabad .
De belülről egy kapcsolatból sajnos nagyon nehéz megállapítani , hogy mikor is jött el a megfelelő időpont , vagy hogy egyáltalán szabad -e . Sokszor a barátoknak vagy szülőknek ki kéne kérni a véleményét hátha külső szemlélőként olyan dologra is rá tud világítani amit észre se vennének ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!