Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválni vagy különélni éri meg jobban, ha egy 2 éves kisgyerekkel maradok egyedül?
utolsó:
Nem, rosszul tudod, a bíróságot nem érdekli, nem is érdekelheti egy válás során, hogy kinek a hibájából ment tönkre a házasság.
Egy GYERMEKELHELYEZÉSI PER (az nem egyenlő a válóperrel!!!!!) során nyomhat a latba pl. ha az anya / apa elhagyta a családot, stb.
De hangsúlyozom SEM a válópert SEM a vagyonmegosztás NEM befolyásolhatja semmiképp sem, hogy mi a válás oka és ki merre lépett félre.
Fizesse a gyerektartást és te élj külön, hidd el, a békesség kincset ér, én is kiléptem egy rossz kapcsolatból és azóta úgy megkönnyebbültem, mintha 20 kilót fogytam volna.....
Ha hazajövök béke van és nyugalom, és nem vagy egyedül, ott a gyerek (és nekem még itt vannak a szüleim) is....
A fiezés miatti nem-lelkesedést meg majd behajtja a bíróság vagy vonják a fizetéséből automatikusan, nem fogja megúszni....vagyis az a kérdés, te mitől félsz??? Hogy nem akar majd fizetni??? Emiatt mellette maradni meg csak kínlódás, ezt a fizetős dolgot másképp kell rendezni...
Még az előző vagyok....amúgy jobb most elválni, míg 2 éves agyerek, mert később semmire sem emlékszik majd, traumák nélkül fog felnőni és esélye lesz egy boldogabb életre....
ha pedig a fickó megcsal, meg is fog később is, és ha azt a nőt is teherbe ejti neked még rosszabb lesz....emiatt vált el a néném is, mert megtudta, hogy a férje szeretője már hasas, ott is jön a gyerek....később ez a nő lett az új feleség, de ez se tartott sokáig, mert jött egy újabb nő, majd mégegy.....a hapsi, mint a méh, virágról virágra száll, megtermékenyíti és már száll is tovább.....
nem adnék még egyszer esélyt egy ilyen féregnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!