Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmaradt gyerektartás (amig a válóper folyik és addig nem fizet), mikor lehet rárakatni igatlanra?
Figyelt kérdés
Ez nem évül el?Amugy volt egy tárgyalásunk ott mondták,hogy nekem kell kérni a biróságot ,hogy rakja rá a volt férjem ingatlanára(házra).Állitólag a gyerektartás(elmaradt) kerül az elsö helyre ,hiába van rajta bankihitel!A bank ilyenkor elöre enged!És én leszek az elsö helyen mint jelzálogjogosult(jó biztos nem igy nevezik,de értitek remélem).Ha mondjuk visszamenöleg két évig nem fizet azt az összeg mondjuk két év allatt kb:1.2 millió forint ,akkor mennyi idejig tart egy árverezés?Vagy ,hogy zajlik?Ja a alakás másik fele az enyém!2009. febr. 17. 06:31
11/15 anonim válasza:
Megint azt tudom írni,hogy a bíróságtól ne várj semmit,én tapasztalatból írom.Majd amikor megkapod a határozatot,hogy mennyivel tartozik és ezt nem fizeti ki,akkor kérheted a végrehajtást.Ők a bírósági végrehajtók de önállóak.Ha megegyeztetek,akkor nyilván van munkahelye,ahonnan majd vonni fogják.50%-ot akkor vonhatnak ha ebből kifolyólag adóssága van (tehát van)és addig,amíg az le nem törleszti.Azt nem írtad mennyi gyermek,mert úgy oszlik a % .Ha "fizetget" és még mindig van adóssága,akkor ráterhelik az ingatlanra és amikor kifizeti leveszik róla.
12/15 A kérdező kommentje:
4 gyerekünk van!
2009. febr. 17. 14:14
13/15 anonim válasza:
Akkor reális és szerintem megadhatják az 50%-ot.De ha megegyeztetek,akkor az fix és nem %-os.Nem tudják vonni tőle?
14/15 A kérdező kommentje:
Még nem amig nincs meg az utlsó tárgyalás addig nem!Ugy szeretném ,hogy munkáltatói letiltással!Azt meg csak utolag lehet ahoz kellenek a válási papir ,hogy elváltunk,azaz a végzés!
2009. febr. 17. 14:39
15/15 anonim válasza:
Igen,sajnos ez így van!Amíg nem zárják le nem fizet?Nem kérhetsz erre határozatot a bírótól?Mármint soron kívülit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!