Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmaradt gyerektartás (amig a válóper folyik és addig
nem fizet), mikor lehet rárakatni igatlanra?
Dolgozni,azt nem!Idáig eltartott a férjed:Gusztustalan vagy!
2009. febr. 17. 09:13
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tartott el!Gyesen vagyok!
Szerintem ügyvédet kérdezz meg erről.
2009. febr. 17. 10:26
Gyerektartást visszamenőleg fél évre lehet követelni.
Viszont van olyan lehetőség,hogy kérsz állami megelőlegezést,és a férjed majd egyenlíti ahogy akarja.
Azt rajta fogják behajtani,oldja meg.
Ne várd meg a válóper végét.Tárgyalják először a gyerektartási pert.Ahhoz nem kell elválni,hogy hivatalosan gyerektartást kérj.
Első válaszoló:Egy bunkó f@sz vagy!!!!Remélem nincs gyereked,és az életben nem is lesz.
Gusztustalan amit a férjed csinál.Egyes férfiak ilyen szellemileg visszamaradt szinten akarnak a sérelmeikért bosszút állni.Ennyire fontos neki a saját gyereke.Ezt is használd fel ellen4e a bíróságon majd a láthatásnál.
Remélem jól megleckéztetik a bunkóját.Milyen apa az ilyen?és vajon milyen férj volt?Nem csoda,hogy elválsz tőle.
2009. febr. 17. 10:35
A fikázás az meg kedves első válaszadó?? Biztos te is hímnemű vagy, azért van ekkora szád.gyereknevelésben nem segítetek, de még a pénzt is sajnáljátok. Hát ez undorító.
Amúgy szerintem is kérdezz meg egy ügyvédet, de szerintem sokáig elhúzódik.
2009. febr. 17. 10:40
Azt hozzá kell tennem,hogy csak akkor előlegeznek,ha nem fizet egy forintot sem!Jól írják,hogy visszamenőleg max 6 hónap de amin banki hitel van azt nem árverezik más okból kifolyólag!
2009. febr. 17. 12:21
7/15 A kérdező kommentje:
De nekem azt mondták azt is elárverezik!Méghozzá azért mert a bank felfogja mondani a szerzödést,mivel én kerülök(azaz a gyerektartás elsö helyre)!Ezt a bankba mondták nekem!És ha felmondták a szerzödést jönnek az árverezök!Csak kiváncsi lennék ez, hogy zajlik!Volt valakinek ilyenben márt része?
A hitelt csak akkor mondja fel a bank,ha nem fizeti.Ha a bíróság kiadta a papírt,hogy ennyit vagy annyit kell fizetnie X napon belül és nem fizeti ki (tehát jogerős határozat),akkor végrehajtást kell kérni a bíróságtól aki kiadja végrehajtónak.A végrehajtó először megpróbálja fizetésből levonni ha nem találnak bejelentett munkahelyet,akkor foglalnak.Ha kiszámolod a 6 havi gyermektartást kb 100-120.000 ,ennyiért kizárt dolog,hogy árverezzenek egy X milliós házat!
2009. febr. 17. 12:57
9/15 A kérdező kommentje:
De nálunk nem hat honap lesz!Mert amikor beadtam a válopert én atól az idöpontol visszamenöleg kértem amikor beadtam a hat hónapot!Meg amig lezajlik a válás az szintén minimum hat hónap(ha csak két tárgyalás lesz.).Tehát ez minimum egy év!A gyerektartás összege meg havonta 50 ezer forint lesz!(mivel több gyerekem is van töle).Ezt aláis irta ebben megegyeztünk!Mivel mása nincs amit letudnak foglalni igy csak a lakás lesz!A fieztéséböl meg max.50% vonhatnak!Tehát a hátralékot sehogy nemtudják levonni belöle!Egyébként amikor a tárgyalásunk volt akkor olvastam vannak ilyen hirdetötáblák kint a biróság épületében,hogy 50ezer forintos közüzem aszem telefon számla tartozásért is igen elárvereznek egy ingatlan!Nekem is furcsa de ez van!
10/15 A kérdező kommentje:
Bocsi még annyi nem a végre hajtó fogja levonni a pénzét,hanem a biróság!Persze ha tudná!Igy nekem kell kérvényezni a lakás elárverezését a biróságon!Ezt a biróságon mondták!Én is csodálkoztam rajta!
Kapcsolódó kérdések: