Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be vagyok hívva a szüleim válóperére tanúnak. (Gyerekelhelyezés miatt). De be lesz hívva az apám nője is, akit még soha nem láttam és nem is akartam. Voltatok már hasonló helyzetben? Mit csináljak ha kiborulok? Van valami ami segít?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:58
11/11 Edina-Zoe válasza:
En voltam hasonlo helyzetben,korona tanukent.A kulonbseg,hogy en ismertem a harmadikat es nem volt bor a kepen a targyalasra elkiserni az apamat.Mindez 14 evvel ezelott volt.En kiborultam alapbol,ahogy az apamra neztem bent.Olyan volt,mint egy idegen.Tiz evig meg beszelni sem tudtam az egeszrol,ami a szuleim kozott tortent(3 evig huzodott a valoper).Tavaly talalkoztam ujra az oregemmel,hogy bemutassam az unokajat...azota is veszi fel velunk a kapcsolatot.
Hogy mit csinalj,ha kiborulsz?!Szerintem csak add ki magadbol mindazt,amit erzel.Ne varj te is ilyen hosszu ideig,hiszen magadat betegited vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!