Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kihez forduljak segítségért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
Tavaly váltam el, és a bíróság megítélte, hogy az elmaradt tartásdíjat havi 5 000 ft-al kell törlessze a volt férjem. Úgy rendelkezett, hogy ha 2 havi részletet nem fizet egy összegben követelhetem a teljes elmaradást. Nemcsak, hogy ezt de a tartásdíjat sem fizeti. Hova kell forduljak? Hol jelentsem, hogy a részlettel elmaradt?
2011. febr. 15. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves Indulatos Anyuka!

Egyrészt:

ha egy nyilvános oldalon kérdést teszel fel, amiben csupán rész információkat szolgáltatsz, ne csodálkozz, ha nem megfelelő válaszokat kapsz.

Másrészt:

ha ilyen sárkány vagy az életben is, mint itt a kommenteidben, nem csodálkozom, hogy elvált tőled a férjed. Jobban tennéd, ha visszavennél kicsit a stílusodból, mert így nehéz lesz boldogulni az emberekkel.

2011. febr. 16. 08:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, egy kérdést tettem fel, amire választ szerettem volna, és nem véleményeket vártam. Nem vagyok indulatos, csak bántja az igazságérzetem, hogy nem tudtok részleteket és ítélkeztek felettem, és megvédem magam. Az állandó hazugságok, őszintétlenségek mellett amit kaptam a házasságomban megtanultam, hogy csak magamra számíthatok! Ez van! Megint tanultam valamit!
2011. febr. 16. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Húú de primitív vagy Drága!!!!!!!!!A kérdésre kéne válaszolni nem a kérdezőt mocskolni!Bocs,de aki havi ötezret sajnál a gyerekére,azt inkább nem minősítem!Talán-talán Te is ilyen vagy?

Ne haragudj Kérdező,hogy én sem a kérdésedre válaszoltam,de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!

2011. febr. 16. 11:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól esett! Jó, hogy van aki érti miről beszélek! Azt hiszem kellőképp körbejártuk a kérdést!
2011. febr. 16. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:

"A kérdésre kéne válaszolni nem a kérdezőt mocskolni! "

ott volt a válasz. Az, h ez nem felel meg őnagyságának, már nem az én gondom.

DE ide írom harmadszor is:

Ha nincs állása, nem kell fizetnie tartásdíjat. Az állam fizeti ki helyette (kérni kell) a minimálbér után számított tartásdíj összegét.

Aki meg végrehajtót akar küldeni a gyereke apjára, az magát minősíti.

2011. febr. 16. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyelj,az első megnyilvánulásodban egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál,elszabadultak az indulataid!Mint ahogy nekünk is,mikor a válaszodat olvastuk.Szóval egy apa mikor gyermeket vállal,akkor azt gondolja is komolyan.Szerinted a semmiből él meg nap mint nap?A pofámról leszakadna a bőr apa létemre,ha a gyerekemnek nem tudnék havonta ötezer forintot küldeni.Nem elég,hogy úgy viselkedek,hogy befuccsol a házasságom (jó,igaz ebben a másik fél is hibás),de akkor még erre sem vagyok képes.Arról meg már ne is beszéljünk,hogy ez az apa nyilván a gyerekét sem látogatja,fújj...

Szerintem is kiveséztük a témát és tényleg válaszoltál rá,de azelőtt szépen felhúztad itt a válaszolók többségét.Mi értelme volt?!

2011. febr. 17. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!