Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez forduljak segítségért?
Kedves Indulatos Anyuka!
Egyrészt:
ha egy nyilvános oldalon kérdést teszel fel, amiben csupán rész információkat szolgáltatsz, ne csodálkozz, ha nem megfelelő válaszokat kapsz.
Másrészt:
ha ilyen sárkány vagy az életben is, mint itt a kommenteidben, nem csodálkozom, hogy elvált tőled a férjed. Jobban tennéd, ha visszavennél kicsit a stílusodból, mert így nehéz lesz boldogulni az emberekkel.
Húú de primitív vagy Drága!!!!!!!!!A kérdésre kéne válaszolni nem a kérdezőt mocskolni!Bocs,de aki havi ötezret sajnál a gyerekére,azt inkább nem minősítem!Talán-talán Te is ilyen vagy?
Ne haragudj Kérdező,hogy én sem a kérdésedre válaszoltam,de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
"A kérdésre kéne válaszolni nem a kérdezőt mocskolni! "
ott volt a válasz. Az, h ez nem felel meg őnagyságának, már nem az én gondom.
DE ide írom harmadszor is:
Ha nincs állása, nem kell fizetnie tartásdíjat. Az állam fizeti ki helyette (kérni kell) a minimálbér után számított tartásdíj összegét.
Aki meg végrehajtót akar küldeni a gyereke apjára, az magát minősíti.
Figyelj,az első megnyilvánulásodban egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál,elszabadultak az indulataid!Mint ahogy nekünk is,mikor a válaszodat olvastuk.Szóval egy apa mikor gyermeket vállal,akkor azt gondolja is komolyan.Szerinted a semmiből él meg nap mint nap?A pofámról leszakadna a bőr apa létemre,ha a gyerekemnek nem tudnék havonta ötezer forintot küldeni.Nem elég,hogy úgy viselkedek,hogy befuccsol a házasságom (jó,igaz ebben a másik fél is hibás),de akkor még erre sem vagyok képes.Arról meg már ne is beszéljünk,hogy ez az apa nyilván a gyerekét sem látogatja,fújj...
Szerintem is kiveséztük a témát és tényleg válaszoltál rá,de azelőtt szépen felhúztad itt a válaszolók többségét.Mi értelme volt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!