Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyan helyzetben tenni, amikor a gyerek nem akar
láthatásokra a fővárosba utazni vidékről?
11/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem arról van szó, hogy a lányom valamiben is hiányt szenvedve. A válás előtt és után is rengeteget beszélgettem vele, hogy ő mindig is a szívem csücske marad, annak ellenére, hogy már másik párkapcsolatom van. Az elején minden rendben működött, rengeteg közös program, sőt a párommal megbeszélve csak mi ketten is csináltunk amolyan "csajos napot"!!!! De a 8 éves lányom egyszerűen elzárkózik a páromtól és nem is hajlandó vele találkozni, annak ellenére, hogy ő mindent megpróbál. Sokat beszélek erről a lányommal, de egyenlőre hajthatlan, ezért olyan nehéz ez az egész.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy félresiklottak lennék, egy 8 éves gyerkőc másként éli meg a válást lelkiekben, annak ellenére, hogy tudatában van a dolgoknak, bár belsőleg teljesen másként dolgozza fel az ok-okozati összefüggéseket. Azért kösz....!!!!
Meg is van az oka miért nem akar utazni. Nem akar tudni az új nőről.Azt szeretné hogy legalábáb arra az egy két napra csak az övé legyen az apja.Ez teljesen normális.Meg még csak 8 éves,biztonságosabban érzi magát a saját környezetében. De ha eddig nem zavart a párod,most mért lett ez probléma?
2011. febr. 1. 16:31
14/17 A kérdező kommentje:
Hogy mi lett a probléma? Görcsösség vált egy kicsit a lányom viselkedése miatt. Eleven, nagyszájú, kicsit szótfogadatlan lett az imádnivaló lánykám:), és ezt nehezen viseli a párom, ami érthető is. Többször is rászólok, a kedvesem is próbálja rendre inteni és ez nem igazán tetszik a lányomnak. Talán ez lenne minden probléma gyökere??? Nem fogadja el az őt ért rendreutasítást a párom részéről??
A kedvesedet nem tekinti az anyjának.nem is kell,hogy annak tekintse. Neki nem kéne utasitgatnia,hisz így a lányod úgy érezheti,hogy csak ellene dolgozik és téged a lányod ellen akar fordítani.Jobb lenne ha nem erőszakolnád rá a klányodra a nőt. Ha nagyobb lesz majd úgyis változik a gondolkodása is. Hány éves korában válltatok el?
Apukám otthagyta a családot egy másik nőért és én soha nem voltam hajlandó találkozni a nővel.Apuval sem tartottam a kapcsolatot,csak egy idő után enyhültem meg. de soha nem mennék hozzá el vagy nem találkoznék a nővel.Hiába nőttem fel és értettem meg e helyzetet azóta...
2011. febr. 2. 15:57
16/17 A kérdező kommentje:
A válásom nagyon friss három hónappal ezelőtt váltam el, de már 1 éve lassan külön élünk! A lányom 8 éves. Hidd el, tényleg megteszünk mindent, hogy jól kijöjjenek a párommal, és egyáltalán nem éreztetjük vele, hogy háttérbe szorult amikor együtt vagyunk!!!! De sajnos, ahogy Te is elzárkózik. Most megbeszéltük a kedvesemmel, hogy mivel a gyerkőc az első, én utazom hozzá hétvégeken és majd idővel esetleg ha már úgy érzi, hogy képes nyitni akkor ő jön hozzánk!!! Remélem így nem csorbul senki lelke tovább!!! Köszönöm, és sajnálom, hogy veled így alakult, remélem mi tudjuk normalizálni a helyzetet!!!!
Köszönöm én már túlvagyok rajta:)
Elhiszem,hogy mindent megpróbálsz:) De ilyenkor akármit csinál az ember sajnos a gyerek máskép reagálja le. :( De szerintem így megfog oldódni a lányoddal is kapcsolat:) csak ne éreztesd vel,hogy zavar,hogy nem akar a pároddal találkozni.Ne hozd szóba:)
Sok sikert:)
2011. febr. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések: