Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Működhet ez a kapcsolat így még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez a kapcsolat így még?

Figyelt kérdés

"Zavar a gyerek". Van egy kisfiam,és a pótapuka azt mondta,őt zavarja,h nem a sajátja.Nyilván a gyereket "választottam".

Szerdán találkozunk a maradék cuccokat visszaadni a másiknak.

De minden nap beszélünk,igyekszünk "jó baráti" viszonyt fenntartani.

Nekem erősen úgy tűnik,hogy Ő még újra akarja kezdeni.

Mit reagáljak erre?Működhet ez így még?

2011. jan. 17. 10:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Vagy elfogadja a gyermekedet 100%-ban, vagy hatalmas konfliktusok forrása lesz.Én nem is gondolkoznék ezen a helyedben egy pillanatig sem./Nem kell idéző jelbe rakni, hogy a gyermekedet választottad!/

2011. jan. 17. 10:35
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
Semmi esetre se folytasd, ha a gyerekedet nem fogadja el 100%-ban. Ennek csak a gyereked látná kárát előbb utóbb, mert ő ragaszkodna a pasihoz, az meg ellökné magától. Ehhez mit szólnál? Jól esne neked? Rászólhatsz a gyerekedre persze, de ez lelkileg megviselné.
2011. jan. 17. 10:38
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
Kizárt hogy működjön! a természetben se viselik el más hím gyerekeit a nősténynél! nem véletlen! vagy ha mégis akkor nem férfi a párod...
2011. jan. 17. 10:40
 4/20 A kérdező kommentje:

Eddig sem szóltam rá a gyerekre,és eddig normálisan viselkedett a pótapuka a gyerekkel.

A "választottam"-ot azért írtam így,mert gyakorlatilag választani kellett kettőjük között,de számomra nem kérdés,hogy kit választok.

2011. jan. 17. 10:41
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Szomorú ez a helyzet, mert így, hogy megmondta kerek perec és nem fajult el a dolog, ez nagyon dicséretes, viszont el sem hiszem, hogy a mai világban van még ember, aki egy ártatlan kicsi gyerekhez így áll hozzá.

Szerintem hagyd elmenni, majd lesz más, ha meg nem, hát nem, a gyereked akkor is ott lesz, csak nehogy tudatalatt neheztelj rá ezért.

Amúgy meg lehet, hogy a hapi csak kifogást keresett.

Az is lehet, hogy rájön egy kis idő múlva, mekkora hülye volt, de akkor is csak fokozatosan, nem összeköltözve!!!! egyből(netán soha), és maximális őszinteséget kívánva tőle lehet ebből bármi.

Sajnálom!

2011. jan. 17. 10:42
 6/20 A kérdező kommentje:

Az előző hozzászólásom előtti (10:40-es azt hiszem) hozzászólást inkább figyelmen kívül hagyom...

Nem,eddig úgy tűnt minden flottul ment.

Annyira meg ismerem,hogy nem kifogást keresett,mert mindig,mindent elmondtunk egymásnak a kezdetektől fogva.

2011. jan. 17. 10:44
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

10.40-ES, IGEN, EZ ÍGY VAN AZ ÁLLATVILÁGBAN, de mi emberek vagyunk. Engem egy olyan nevelőapa nevelt fel, aki pont úgy viselkedett velem, ugyanúgy törődött velem, ugyanúgy szeret, mint ahogy egy rendes édesapa tenné. A jelenlegi páromnak is van 3 nevelt gyereke a sajátjai mellé, ő is maximálisan gondoskodó, figyelmes, szerető nevelőapa.

Tisztelni csak ilyen férfit lehet, a többi viszont selejt.

2011. jan. 17. 11:08
 8/20 anonim ***** válasza:
37%

Jó persze hogy emberek vagyunk nem azt mondom hogy paraszt lesz a gyerekkel de akkor se fog ugy tekinteni rá mint a sajátjára... szerintem ez egy férfinél fontos... Azért eléggé elkeseredett egy férfiember lehet akinek gyerekes nő kell...

Tiszteletet meg csak az kap aki megadja!:)

2011. jan. 19. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Mivel nevelőapa nevelt fel, honnan tudnád milyen az amikor az igazi nevel fel?
2011. jan. 19. 20:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy magas érzelmi intelligenciájú, empatikus, szerető nevelőanya, vagy apa, ha igazán szereti a párját, pont annyi szeretetet, gondoskodást tud adni a párja gyerekeinek, mint egy vér szerinti szülő.

Sivár lelkületű ember viszont jobb, ha saját gyereket sem vállal, mert nem tud szeretetet, melegséget adni. Az én édesapám 9 éves koromban meghalt. A nevelőapámat a gyerekeim is papának hívják és ő pont úgy viselkedik, mint egy igazi apa és nagypapa velünk.

2011. jan. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!