Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a feleségem válni akar?

Figyelt kérdés
33 evesek,15 éve vagyunk együtt 8 éve házasok. Két kisgyerekünket neveljük.Szerintem jól élünk mert megvan mindenünk szeretem a feleségem és a gyerekeket is.Nincs káros szenvedéjem.Három félrelépésem volt amiről ő is tud. A 3. óta,ami egy éve vólt, nem kívánja velem a házaséletet ami érthető is de így nem lehet élni.Ha szeretnék valamit mindig balhé van belölle. A válás is sokszór felmerűl ezért úgy gondoltam belemegyek talán jobb lessz így. Ingatlanunk 50-50% tulajdonjog. Ingóságaink kissebb részére tartok igényt ami szerintem reális mert nála maradnának a gyerekek.Azzal fenyeget ,hogy kiviszi őket külföldre mert itthon nem tud megélni minimálbérből. Én is szivesen nevelném a gyerekeket vagy legalább az egyiket. Mi a teendő ezek után? Elvihetie a gyerekeket a beleegyezésem nélkül? Mi a következő lépés?
2009. jan. 27. 13:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

És miben szeretnél segítséget?

Kérdezz nyugodtan, ügyvéd vagyok.

2009. jan. 27. 14:15
 12/28 A kérdező kommentje:
A gyermekeimet nem akarom fegyverként használni ez rossz megitélés. De ki az aki nem szeretné a gyerekeit felnőni látni évekig. Volt ami volt az elmult,de a gyerekek hozzám is tartoznak és jó apának tartom magam.
2009. jan. 27. 14:28
 13/28 A kérdező kommentje:

Szeretném tudni,hogy mivel kezdjem.

A válóper megindításával vagy anyagi javak elosztásával?

És ha ő mégsem akar válni mert meggondolja közbe magát?

De így senkinek se jó. Az ha hideg hozzád nem fekszik le veled a feleséged.Váló oknak számít?

2009. jan. 27. 14:42
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha jó apa lennél, nem csaltad volna meg a feleséged!
2009. jan. 27. 14:42
 15/28 A kérdező kommentje:
Az apaság és az ha valaki hibázik más ügyben. Ez két külömböző dolog.Ez bárkivel előfordulhat még önnel is kedves hölgyem.
2009. jan. 27. 14:47
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Na de 3X?????
2009. jan. 27. 14:55
 17/28 A kérdező kommentje:
Egy nőnél ez soknak tűnik.De a férfiak minnimum 80%-a megcsalja a párját.Ha egy nő megteszi egyszer, megteszi másodszór is. Nem egy példa áll előttem.
2009. jan. 27. 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

A házasságot akkor is felbontják, ha csak az egyik fél akarja.

Válóokokat nem muszáj megjelölni, elég közölni, hogy az életközösség megszakadt.

De kérdés, tényleg megszakadt-e. Ágytól-asztaltól elválva kell(ene) lenni ehhez.

A tulajdonjogi kérdéseket nem muszáj bevinni a bontóperbe, nem is tanácsos szerintem, mert önmagában annak 6 %-os illetéke van (a bontóper illetéke egyébként 12.000 Ft).

Meg lehet egyezni a válást követően is, vagy annak folyamatában is, peren kívül a tulajdonjogi kérdésekről.

Amiről viszont kötelező a válóperben rendelkezni:

- gyerekek elhelyezése (melyik fél gyakorolja a szülői felügyeleti jogot),

- gyermekek tartása

- gyermekek és a másik szülő közötti kapcsolattartás

- a volt közös lakás használata (ez nem azonos a tulajdonjoggal),

- és az ingóságok természetbeni megosztása.

2009. jan. 27. 15:15
 19/28 anonim ***** válasza:
60%

Ket kicsi gyerekkel kepes lennel utcara tenni a felesegedet, akivel mar 15 ev alatt rengeteg mindent ateltetek??? Milyen ember vagy te? Pontosan 3, 3! eletet tettel tonkre, mert a te eleted tonkrement e, azt nem tudom, lehet hogy neked jobb lesz egyedul, szabadon, mindennap mashol hemperegni.

Szallj magadba, es mentsd meg a hazassagodat!!!!! Beszeljetek, beszeljetek, beszeljetek, ne veszekedjetek, beszeljetek. Mentsd meg amit tonkretettel!!!!!!

De a szavaidbol ugy tunik nekem, hogy nemcsak a feleseged akar valni, hanem mar te is.

Ne azt mondd, hogy mas ffi ennyiszer es annyiszor csalja meg a feleseget, hanem gyere a normalis, jo peldakkal, azokkal a ferjekkel, edesapakkal, akik a csaladjukert elnek-halnak, dolgoznak, tulorat vallalnak, es imadjak a feleseguket, es a gyerekeket is meg 15 es meg 25 ev utan is!!! Miert nem veluk jossz????? Miert a negativ peldakat hozod fel, neked azok a normalisak, ugy latszik.

Szegyelld magadat, jellemtelen vagy, es kivanom, hogy ne legyel boldog ha elvaltatok soha, soha, es remelem hogy a feleseged kifog menni kulfodre, es boldog lesz egy becsuletes ffi oldalan a ti ket kicsi artatlan gyereketekkel.

2009. jan. 27. 15:56
 20/28 A kérdező kommentje:
Az elmúlt egy évben sok jó és rossz dolgon mentünk keresztűl.Nagyon sajnálom amiket tettem és nagyon szar alaknak érzem magam a dogaim miatt. Amikór már javíthatatlan a házasság mert a másik fél ellenségesen, hidegen viselkedik veled és akármit teszel minden rossz akkor kénytelen vagy elhatároznod magad,hogy se gyerekek se mi ne szenvedjünk tovább. Te valamit félreértettél mert én nem akarom az utcára tenni őket hanem egy nyugottabb életet szeretnék nekik.Ha a párom nem akarja hogy rendbehozzuk a házasságunkat én egyedül nem tudom, ehez 2 ember kell. Már nem is házastársak inkább lakótársak vagyunk. Te élnél azzal aki már veled nem akar? És azzal bánt amin már nem tudsz változtatni. Bármikor újrakezdheti velem ha akarja.
2009. jan. 27. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!