Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek váljak, tűrjek, mit csináljak? Csak gyerekek miatt maradjak? De ha hosszú élet áll előttem, ők is egyszer lelépnek. Folyt.
Úgy érzem elegem van, és minden nap csak próbálkozok. Mintha munka lenne élni is. A férjemmel sex rég volt már nagyon 13 éve vagyunk házasok két gyerek van imádjuk Őket, sokat foglalkozunk velük. Férjem is velük jó, és engem se bánt, csak úgy elélünk együtt úgy tűnik. Nekem ez kevés. Apró hibái viszont az agyamra tudnak már menni, és ami szerintem nem apró, hogy a gyerekekkel nem tud ahogy ő mondja magyarul beszélni, pedig rengeteget beszélünk, hogy nekem ez a legfontosabb. Külföldön élünk. Tud magyarul, csak nem akarja összeszedni magát. Nem rossz ember, de mintha nekem nem lenne elég már. És mintha ő nem próbálkozna, hogy nekem/ünk jobb legyen. Nem csal meg az tuti, sose tenné. Beszélgetünk sokat, de valahogy nekem nem jó az egész. Ilyenkor már van aki válik ? Én nem pártolom a gyerekek miatt főleg . Néha úgy gondolom egyedül is jobb lenne, mint vele. Nem az a célom, hogy mást keressek. MEguntuk egymást és ennyi ?
Mi a véleményetek?
Rég láttam ennyi normális hozzászólást :) Ennek igazán örülök!
Egyet értek mindenkivel! Nem szabadna ennyi miatt elválni.. És tényleg, mi van azzal hogy egészségben/betegségben?? Stb.. Mindennek van unalmas, és rossz oldala, de csak a mai világ divatja" " hogy azt akkor el is kell hajítani...
Az csak mese,hogy a gyereknek rossz,ha az anya nem repes a boldogságtól! Ez csak egy újabb eszement divat! A gyereknek az a rossz,ha a szülei elválnak! Őt nem az érdekli,hogy az anyja mennyire boldog.,hanem az,hogy együtt maradjon a család! Ne kelljen választania a szülei között. Ezen a fórumon már nem egy olyan gyerek panaszkodott amiatt,hogy a szülei válnak! Még akkor sem akarta,hogy elváljanak,ha otthon a szülei állandóan veszekedtek!
A gyerekek családban akarnak élni,jobban tudják,hogy az élet nem habostorta,mint néhány "unatkozó" anyuka.
Megkell beszélni,oldani a gondokat,ez az egyetlen járható út egy anya számára!
Köszönöm a válaszokat. Kicsit összraktatok.
Nem vártam én túl sokat, hogy kaland örökké, nem vagyok az a típus. Sex hónapok óta nem volt, és én sem vagyok mániás,de ennél azért többet szeretnék. Viszont egészségi oka azt hiszem lehet.
Pff..nek. Tudod külföldön azt a nyelvet megtanulják angollal nincs gond, magyarul is tudnak, mert dolgozok rajta csak félek, hogy jól beszéljék is, ne csak értsék, de azt hiszem nem lenne nagy kérés, ha ennyit megtudna tenni értem, hisz oly szépen kértem sokszor már.
Zavar, mert messze vagyok miatta otthonomtól és a magyar hangot sem hallhatom. Mert a gyerekek csak otthon Mo.n beszélnek magyarul és ha visszajövünk még 2 hónapig, aztán átváltanak.
Egyedül érzem magam eljöttem ide, és nem is próbál változni, és most nehéz, mert mindenkitől aki szeret, szeretek, óceánjira vagyok. Ugyanakkor ezért nem lenne könnyű elmenni se a gyerekek részéről.
Biztos egyszer fent, egyszer lent, és akkor most majd egyszer elindulunk fölfelé.
Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok nektek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!