Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet megszivatni a családját elhagyó férfiakat? Egy bevált módszer.
Adva van az apa, akinek foglakozása sofőr. Anyu elengedi apuval a kisebb gyereket nyaralni, de pár perc múlva utána telefonál, hogy forduljon vissza, mert a nagyobb is akar menni. Apu visszafordul és amikor megáll a ház előtt, akkor anyu a nyár miatt lehúzott hátsó ablakon át elkezdi kihúzni a kisebbet, akit már elengedett, azzal, hogy mégsem mehet el. Eközben hagosan durván szidni kell aput, és ütni, hátha elindul, hogy megóvja a gyereket.
Ha jól csináljuk apu elindul és ekkor nincsen más dolgunk, mint hasra esni és hívni a rendőrt, hiszen készen is van a sérüléssel együttjáró közúti veszélyeztetés bűncselekménye. Kell még egy-két barátnő, aki "véletlenül" arra jár ás látja, ahogy apu a kocsival vonszolja anyut...
Rövid 40 éves pályafutásom alatt, láttam már egy-két dolgot, de ez annyira szánalmas, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen nőről ne derüljön ki, hogy pszichiátriai eset.
Ebben a történetben, tök mindegy, hogy a férj korrekt volt vagy sem.
Az, aki bosszúból ilyet ki tud találni és meg is tudja tenni, annak nem csak esze nincs, de szíve sem - ez egy gonosz ember.
Én anno, sajnos nagyon durván megaláztam a feleségem és egy igazi állat voltam vele. Aztán hosszú folyamat volt, még végül helyreálltam, illetve helyreálltunk, de ahogy ezt a sztorit olvasom, áldom az eget, hogy az én feleségemben minden megaláztatás és csalódás ellenére is volt annyi tartás és méltóság, hogy nem tett velem ilyet, pedig én lehet, hogy tényleg megérdemeltem volna.
Köszönöm.
Jól esik az együttérzés, mert nagyon nehéz most.
Szerintem meg igenis aljas az,aki a gyerekei szeme láttára elindul kocsival,amikor a gyermekek anyja be van hajolva.
Tökmindegy,hogy jogtalanul csinálta a nő,vagy sem.
14.11:Nincs itt semmi ellentmondás.Apuka azt hiszi,hogy ő egy husky,anyuka meg azt,hogy minimum egy rottweiler.
nem számítanak a gyerekek,csak a másikkal ki lehessen tolni.Persze 5 forgatókönyvnyi szöveg van mindkét részről,hogy miért ők a szegény áldozatok.Kb ennyi.
Mondjuk személyesen nem ismerem huskyt,de érdekes személyisége lehet,hogy azok után,hogy életveszélyesen is megsérthetett volna egy embert,még arról áradozik,hogy milyen klassz ember és hányan szeretik(Mondjuk Hitlert és Jim Jonas-t is sokan szerették....)mindezt több szólamban(szerintem is ő maga írogat,de nagyban esélyes a barátnő is.Néhány írása túl feminim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!