Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet megszivatni a családját elhagyó férfiakat? Egy bevált módszer.
Adva van az apa, akinek foglakozása sofőr. Anyu elengedi apuval a kisebb gyereket nyaralni, de pár perc múlva utána telefonál, hogy forduljon vissza, mert a nagyobb is akar menni. Apu visszafordul és amikor megáll a ház előtt, akkor anyu a nyár miatt lehúzott hátsó ablakon át elkezdi kihúzni a kisebbet, akit már elengedett, azzal, hogy mégsem mehet el. Eközben hagosan durván szidni kell aput, és ütni, hátha elindul, hogy megóvja a gyereket.
Ha jól csináljuk apu elindul és ekkor nincsen más dolgunk, mint hasra esni és hívni a rendőrt, hiszen készen is van a sérüléssel együttjáró közúti veszélyeztetés bűncselekménye. Kell még egy-két barátnő, aki "véletlenül" arra jár ás látja, ahogy apu a kocsival vonszolja anyut...
Éva35. Igen, vagyis nem találkozom vele, és a gyerekekért is a családsegítővel mentem. Nagyon nehéz így, mert hiányoznak a gyermekeim. Decemberben lesz a bírósági tárgyalás, a láthatás elmaradások miatt.
Nagy szerencsém, hogy sok igaz barátom van, és mellettem állnak egy emberként, és olyan társat találtam, aki jól dolgozza fel ezt a helyzetet, pedig nem könnyű neki sem, mert Ő is meg lett támadva, fenyegetve. Az Ő szülei is, és az én szüleim is engem támogatnak. Így sikerült valahogy elviselni azt, hogy elvesztettem a munkámat,a jogosítványomat, és a gyerekeimet is. Van sok hangfelvételem, ami engem bizonyít, és igazol.
Évike,az a gond,hogy a feleségnek is vannak tanúi,felvételei,jegyzőkönyvei.
Neki is van egy jóravaló párja,aki mindenben mellette áll.
Mondom:itt mind hibásak,ne ajnározd,jó lenne ha inkább a fejükhöz kapnának.
Látod helyben vagyunk.Már megint a gyerekeket akar berángatni a piszkos kis hadjáratodba.Jah,hogy mit mond a gyerek.Hát amit hallani akarsz.Meg az anyja is.De nem számít,légyeg az önigazolás.Bármi áron.
Csak ,tudod,nemsokára rájön a gyerek arra,hogy az anyja többnyire jogosan balhézott,más kérdés,hogy ő is belerángatta a gyerekeket ugyan úgy,úgyhogy a gyermeknek az lesz a véleménye,hogy egyikőtökből se kér.Persze ti még akkor is "boldogan" marhatjátok egymást.
A kérdés és példa nem a konkrét esetre vonatkozott, hanem arra, hogy a fenti elvet követve, kockázatoktól mentesen, előre tervezetten könnyedén ki lehet szúrni, szinte bármelyik apukával, hiszen nem létezik olyan férfi, aki nem fordulna vissza a másik gyerekért is.
Ez itt a lényeg.
husky69 védelmében, nem mintha szüksége lenne rá:
Ismerem, nagyon rendes ember. Barátságos, türelmes és higgadt. Nagyon nehéz kihozni a sodrából. Pont az ilyen pasikkal szúrnak ki a nők. De még ha egy utolsó szemét lenne, sem lenne szabad a gyerekeket felhasználni ellene. Sem érzelmi zsarolás, sem büntetés címén. Erre egyetlen nőnek, egyetlen anyának sincs joga. Sőt, továbbmegyek: aki ilyet tesz, az nem is anya.
Te pedig, husky69, ne aggódj. Bajban ismerszik meg a jóbarát. Neked nem kell megvédened magad ezen az oldalon, és nem is kell elmondanod mindent. Aki egy kicsit is értelmes, és elolvassa a kérdésben felsoroltakat, látja, hogy ki aljas. Aki meg nem látja, azt csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!