Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ujra lehet kezdeni egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujra lehet kezdeni egy kapcsolatot egy megcsalás után?

Figyelt kérdés
Van még jövöje egy házasságnak igy,ha mind ketten nagyon szeretik egymást???Az egyik ismerösöm megbocsájtott mindent a férjének,a hütlenséget,hazugságot,mindent.Együtt vannak,örülök is a boldogságának,csak azt nem értem,hogy lehet egy nö ennyire megbocsájtó?
2010. nov. 12. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem a párom az első az életemben, el sem hiszem hogy mondhatok ilyet a mai világban, ő belé voltam szerelmes legelőször neki adtam oda magam legelőször és így tovább, persze előttem voltak barátnői, de azok már nem érdekelnek engem, viszont ha kiderülne, hogy megcsalt, az egész életem egy darabja dőlne romokba, viszont soha nem bocsátanék meg, van egy olyan mondás, ha valakinek megbocsátasz valamit akkor megengeded hogy ugyanazokat a hibákat újra elkövesse... én nem tudnák megbocsánati... :S L/23
2010. nov. 12. 23:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, véleményem szerint is lehetséges.

De azért bekalkulálandó, hogy már nem az ”A”, hanem a ”B” terv szerint fut a program. Szerintem a fő kérdés, hogy a nagy egymásra találás, bocsánatkérés és megbocsátás közepette, szó esik-e közöttük arról, hogyha minden rendben volt a házasságukban, akkor hogyan történhetett az, ami történt és ráadásul annyi ideig.

Ha szó esik róla, tudják-e tisztázni és meg tudnak-e egyezni - a jövőre való békés egymás mellett élés érdekében. Ha igen – szuper és sok boldogságot nekik

2010. nov. 12. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Újra lehet,csak mi értelme? A bizalom és az önbecsülés teljesen megsemmisül a megcsalt fél részéről..
2010. nov. 12. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Folyton csalt a férjem. Nem engedhettem meg magamnak, hogy minden megcsalása után megbocsájtást kapjon tőllem. Sőt még jó, hogy nem kaptam valami nemi betegséget. Elváltunk, és ugye a tiltott gyümölcs mindíg édesebb.(volt) Azóta nincs senkije, még alkalmi kalandjai sem. A nagy csődör elveszítette a családját, és vele együtt azt a sok nőt is, akikkel, mondása szerint sokkal jobb volt mint velem. Na látszik! Én meg másodszor is férjhez mentem 10 éve, pedig azt mondogatta,-Te nem kellessz senkinek. És fordítva történt.
2010. nov. 13. 01:10
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

A nagynéném járt úgy, hogy mikor picik voltak a gyerekek akkor a férj összeköltözött egy másik nővel. (Külföldön melózott akkor a férj.) Nagynénéném hamarabb észrevette, hogy nem stimmel valami, de várt, míg elmondja. Egyszer csak kibökte, hogy van valaki és válás, természetesen a gyerekekről gondoskodik (ezt kikötötte). Nagynéném szépen fogta, nem csinált jelenetet, visszaköltözött a szüleihez, majd elkezdett saját ház után nézelődni. Közben fordult a kocka. A csaj akivel összeköltözött, jól meghúzta anyagilag, végül is jól kihasználta és kirúgta. A férj hazajött Magyarországra üres lakásba (úgy egyeztek meg, hogy elvihet mindent, mert ő másik országba kezd új életet). Aztán a nagynéném ment levelekért, mert még érkeztek oda is. Ott találta az üreg lakásba egy szivacson feküdve, lefogyva. Nagynéném nem is tudta, hogy Mo.-on van. Na akkor mondta neki, hogy kapd össze magad és húzzál vissza a családodhoz, nem kell bohóckodni. Megbeszélték a sztorit...lehúzás, átverés ...stb. A férj nem akart azért visszamenni, mert mint ő maga mondta nagy hibát vétett a családja ellen és félt, hogy egy veszekedésnél előjön. Megbeszélték, hogy innentől tiszta lap. El van felejtve ki mit hogy... Ennek kb. 8-10 éve azt hiszem. Azóta boldogan élnek és nem jött elő téma. Mint ha meg sem történt volna az a fél év. A gyerekek már nagyok de mai napig nem tudják, hogy anyu-apu válófélben volt. Nem tűnt fel, hogy apu nincs, mert ugye csak havonta látták amúgy is.

Szóval tuti van ilyen, de ahhoz mindkét félnek tenni kell. Hozátéve még, az apámnak is volt egy botlása és anyám mindent elkövetett hogy tönkretegye emiatt. Nem volt elég neki, hogy elvált...ez hosszú. Az apám rá pár hónapban autóbalesetben meghalt. Ennek 21 éve. És ki látogatja egyedül a sírját??! Senki más csak az anyám. Én ritkábban, mert most pici babám van. A nagynéném akkor erre hivatkozott, hogy nem akarja, hogy úgy járjon mint ő(k).

29/N

2010. nov. 13. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a megcsalt fél vagyok és újrakezdésen gondolkodom. VAn, aki túl tud ilyenen lépni és van aki nem. Én nyomozás után jöttem rá, ha nem teszem, sosem tudom meg. Szerintem szinte mind megteszi, csak nem mindegy, intelligensen -e . Ha még van szeretet, szerintem megér egy próbát!
2010. nov. 14. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem. mindig ott fog benned motoszkálni, hogy most vajon hol van? Megint megcsal? Én nem tudnék még egyszer megbizni senkiben aki már egyszer megcsalt
2010. nov. 22. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!