Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy megcsalás nem tönkretesz, hanem megment egy kapcsolatot?
A megcsalás nem megmenti,hanem tönkreteszi a kapcsolatot.
A bizalom egy életre elveszik még akkor is,ha a pár együtt marad.Mindig kételkedni fog azután a megcsalt fél,még akkor is,ha már megbocsájt.Szerintem egy jól működő kapcsolatot nem érdemes ezzel tönkretenni.Ha meg nem működik,külön kell válni.A megcsalás egy mocskosul aljas szemét dolog.A másik félnek nagyon megalázó,lelkileg teljesen tönkreteheti.
én elkövettem a hibát! megcsaltam a barátomat!
ez kb 3hete történt...összeszedtem magam elmondtam neki,lesz ami lesz alapon...majdnem bebuktam!
de megmenekültünk,és azóta még sokkal jobb együtt,erősebb a szerelem mind2nk részéről!
Érdekes,de nálunk jól sült el a dolog.A férjem 1 éve csalt meg,nehéz időszak volt,1 hónapig külön voltunk,aztán a válás helyett újrakezdtük.A bizalom lassan,de visszatért,és azóta jobban ragaszkodik hozzám,mint valaha.Újra szerelmesek vagyunk,megbecsüljük egymást,és jelenleg terhes vagyok az első gyermekünkkel :)
Amúgy az élet kiszámíthatatlan,bármi megtörténhet a jövőben,de EGY esély mindenkinek jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!