Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan láthatnám a fiamat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan láthatnám a fiamat? Bövebben lent

Figyelt kérdés

3 éve válltunk el a feleségemmel,azóta kb 7x láttam a fiamat.

az én lakásomban laknak,fizettem-fizetem a gyerektartást,mégsem láthatom a fiamat.

apósomat 1x bántalmaztam,a gyermek miatt,ezért 300m távolságot itéltek meg apósom-és a volt feleségem közelébe.

Azaz nem mehetek közelebb.

A gyermeket nem hozzák ki sehová,gyámügyesek sem tesznek semmit.

MIT TEHETEK??????????

2.napokkal ezelött tudtam meg kiköltöztek a lakásomból a fiam a volt feleségem-de nem tudom hová.nem találom öket.A volt feleségem a mostani párjátol terhes,és én el szeretném adni a lakást,de mivel apósom benne lakik nem mehetek 300m nél közelebb.A lakás 10% a v.feleségemé a 90% az enyém.

Hogyan oldhatnám meg.

Köszönöm

2010. nov. 12. 15:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
a fiamon haszonélvezeti jog van,az én nevemen tulajdonjog!
2010. nov. 12. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy menj el egy ügyvédhez, így nem leet kibogozni. Látni kéne a válási papírokat, a lakás tulajdoni lapját, stb, stb.

Haszonélvezeti jog egyébként meg nemcsak a tulajdon egészén állhat fenn. De ahelyett, hogy egy anonim aikus oldalon tájékozódnál, tényleg keress fel egy szakembert, mert nagyon fontos dolgok múlnak ezen!!!

2010. nov. 12. 16:57
 13/20 anonim ***** válasza:
menj ügyvédhez...általában a jogtanács, az h elmondod a problémádat legtöbb esetben ingyenes...de hidd el megéri a pénzt...bár hamarabb is megérhette volna a pénzt, hisz nemigen láttad a fiadat...
2010. nov. 12. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hiába van neked igazad, mégis a törvény a nők mellett áll.. Undorító ami ma ebben az országban folyik. Nagyon sajnállak.

Először is, azonnal kérj lakáshasználati díjat hivatalosan az exedtől.

A lakáshasználatot az exednek itélték, nem az apósodnak, tehát ha ő nem lakik ott, akkor automatikusan visszaszáll rád, de ezt jogi úton is érvényesítened kell.

Mindezen túl pedig kérd a vagyonközösség megosztást és a lakás bírói úton történő értékesítését.

Kemény dolgod lesz, sok kitartást hozzá!

2010. nov. 13. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Először a lakást hirdesd meg az pósod nem tudom úgy mégis mi a jó frászt keres a te és az ex lakásában de egy nagydarabb ingatlanos "beszélegesen el vele".

A gyámügytől kérj felügyelt láthatást azt meg kell kapnod, ha a nejed eltünt jelentsd fel jogod van tudni hol jár a gyerekkel.

2010. nov. 14. 02:00
 16/20 A kérdező kommentje:

Aposom ugy van a lakásban,hogy a sajátját elbukta kaszinón,és elköltözésem után költöztek be a lakásomba.

Vagyonmegosztás 2 éve be lett adva,mivel apósomnak nincs jövedelme,igy nem tudok tőle használati díjat kérni.

Hiába 10% az exemé,majd 250nm lakásnál sok a 10%.

2010. nov. 14. 12:30
 17/20 anonim ***** válasza:

szia bocsi az offért, de jutottál azóta valamire?

egyszerűen útálom az ilyen nőket akik szarnak a gyerekük érzéseire, és ezközként hhasználják őket.

második válaszoló

2010. nov. 16. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Oké, te nem mehetsz após közelébe.

Várd meg amíg elmegy a lakásból, utána menj oda és cseréld ki a zárat, amit minden további nélkül megtehetsz, hiszen a TIÉD a lakás 90%-a.

Ezek után jelezd az asszonynek, hogy te kiadnád a lakás 90%-át, ami a tied, akar-e élni a 90%-odra az előbérleti jogával és mondjál neki valami irreális összeget rá (mittudomén 200e / hó).

Ha erre nemet mond és a fater kiköltözik akkor nyertél. Ha nem, akkor valóban költöztess oda 8-10 havert egy pár hétre. El fog húzni az öreg.

2010. nov. 16. 11:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Attól hogy az apósodnak nincs jövedelme attól még nem lakhat ingyen más lakásában. Ezt hívják jogcím nélküli lakáshasználatnak. Albérletet sem adnak ingyen senkinek.

De fogadj fel albérlőt a lakásba, akik majd kiutálják az apósodat. A nejednek előbérleti joga van, de akkor már fizetnie kell.

2010. nov. 16. 19:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Történt azóta valami?

Egyszerűen kiakadok az ilyen embereken. A feleségednek szava se volt az apjához a gyerek keze miatt?

Bocsi az Offért!

2010. nov. 19. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!