Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kevés fizetésből hova mentetek a válás után? Teljesen kilátástalan a helyzetem.
#10 Hiába gondol az anyagi biztonságra, ha ennyit keres.
Sőt, elárulom, sajnos sokan még ennyit SEM keresnek.
Nem lehet mindenki milliomos.
Én ha nincs gyerek, most csinálnám azt, hogy kutya harapás szőrivel. Külföldi munka szállással valami gyárban, ahol nem feltétel a nyelvtudás. Egy rokonom így ment ki 45 évesen német hotelbe takarítani úgy, hogy kb 10 mondatot tudott németül.
8 év telt el, már jól beszéli a nyelvet és ő a kisfőnök a helyen, sokat nőtt a fizetése, már nem az eredeti szálláson van, hanem külön lakást bérel egyedül. Pár éves kocsija van(itthon mindig 20+éves párszázezres kocsit tudott csak venni. Ki van virulva, pedig nagyon félt az elején, de már azt mondja, jobb dolog nem történhetett volna vele mint a válás.
HOL? Tuti van olcsóbban lakás/szoba olyan helyen, ahol ez normális fizetés.
Amúgy sztem nem dobhat ki, megkérdezhetnéd előbb a Családsegítőt, mik a jogaid.
Mit mondjon az aki gyerekkel keres ennyit es ugyanolyan helyzetben van mint te?
Na az az igazán kva szar.
Te szerencsés vagy, előtted az élet.
Hány éves vagy?
Melyik város/megye?
Berelsz olcsóbban es bejársz kocsival.
Hany a éves vagy
19: Ha bérelni nem tud, miből gondolod, hogy autót tud venni?
Vagy még jogsit is tud szerezni 5 nap alatt?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!