Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nőként kevés fizetésből hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként kevés fizetésből hova mentetek a válás után? Teljesen kilátástalan a helyzetem.

Figyelt kérdés
Illetve még papíron nem váltunk el, de úgy döntött 1-én kidob a lakásból, amit meg is tehet mert nincs közöm hozzá jogilag. Gyerek szerencsére nincsen. Január eleje óta nézem minden felületen a kiadó lakásokat, de 260 ezer a fizetésem, és 130+rezsi alatt nem létezik mini garzon sem. Kiadó szoba 1-2 van, de egyetemistáknak, nem egy középkorú nőnek. Teljesen tanácstalan vagyok. Értem hogy azt fogjátok válaszolni keressek jobban fizető munkahelyet, igazatok van, de amíg keresem is kellene fedél a fejem fölé.
jan. 26. 20:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

#10 Hiába gondol az anyagi biztonságra, ha ennyit keres.

Sőt, elárulom, sajnos sokan még ennyit SEM keresnek.

Nem lehet mindenki milliomos.

jan. 26. 21:45
 12/28 anonim ***** válasza:
32%
Senki nem mondta, hogy legyen milliomos. Csak egy életszerű terv kell, lehetőleg már 20-as évek elején.
jan. 26. 21:54
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
12. Haverom neje orvos volt. Elaludt vezetés közben. Baleset. Meghalt egy vétlen sofőr. A diplomáját a WC-n húzhatta le, mert hiába felfüggesztettet kapott, a priusszal nem mehet sehová.
jan. 26. 21:59
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ha nincs gyerek, most csinálnám azt, hogy kutya harapás szőrivel. Külföldi munka szállással valami gyárban, ahol nem feltétel a nyelvtudás. Egy rokonom így ment ki 45 évesen német hotelbe takarítani úgy, hogy kb 10 mondatot tudott németül.

8 év telt el, már jól beszéli a nyelvet és ő a kisfőnök a helyen, sokat nőtt a fizetése, már nem az eredeti szálláson van, hanem külön lakást bérel egyedül. Pár éves kocsija van(itthon mindig 20+éves párszázezres kocsit tudott csak venni. Ki van virulva, pedig nagyon félt az elején, de már azt mondja, jobb dolog nem történhetett volna vele mint a válás.

jan. 26. 22:01
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Most vagy soha, külföld.
jan. 26. 22:02
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

HOL? Tuti van olcsóbban lakás/szoba olyan helyen, ahol ez normális fizetés.

Amúgy sztem nem dobhat ki, megkérdezhetnéd előbb a Családsegítőt, mik a jogaid.

jan. 26. 22:24
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Mit mondjon az aki gyerekkel keres ennyit es ugyanolyan helyzetben van mint te?

Na az az igazán kva szar.

Te szerencsés vagy, előtted az élet.

Hány éves vagy?

jan. 26. 22:43
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Én szoktam látni olcsóbb albérleteket.
jan. 26. 22:52
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Melyik város/megye?

Berelsz olcsóbban es bejársz kocsival.

Hany a éves vagy

jan. 26. 23:34
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

19: Ha bérelni nem tud, miből gondolod, hogy autót tud venni?

Vagy még jogsit is tud szerezni 5 nap alatt?...

tegnapelőtt 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!