Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési perben mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési perben mit hozhat föl ellenem az apa?

Figyelt kérdés

Azzal vagdalkózik, hogy mivel én találtam magamnak valakit (házasságunk megromlása következményeképpen), ezért akar gyermekelhelyezési pert, mivel nem akarja, hogy egy másik férfi nevelje a gyerekeit.

Ilyen indokkal elnyerheti egyik gyereket is, vagy az összeset?

Vagy ha nem, milyen okból ítélhetik az apának az egyik gyereket, netán gyerekeket?

Nem mellesleg a férjemmel élek még egy háztartásban, tehát nem költöztem el. Tehát a gyerekeket nem szakítottam ki a környezetből, csak a férjem rontja a levegőt azzal, hogy nem költözik el.

2009. jan. 8. 14:11
1 2
 11/16 anonim válasza:
90%
Arra még nem gondoltál, hogy a férjed szereti a gyerekeiteket és téged is, azért nem akar válni? Miután nem ő akar szabadulni a válásból, hanem Te - mert mint írod - már van másik kapcsolatod, érthető, hogy a lakását és titeket nem akar elhagyni. Csúnya az a megfogalmazás, hogy a saját lakásában "rontja a levegőt", mert nem adja át önként a helyét az új lovagnak!!! Gondolkodj!
2009. jan. 12. 14:32
 12/16 anonim válasza:
Bocs, de szeretném helyesbíteni az előző hozzászólásom értelemzavaró mondatát, ami helyesen így hangzik: Miután nem ő akar szabadulni a házasságból, hanem Te - mert mint írod - már van másik kapcsolatod, ...
2009. jan. 12. 23:14
 13/16 anonim válasza:
Az anyagi körülményeket minden féleképpen. Hogy a gyermek milyen körülmény között lakik, az nagyon fontos. A törvény a kisgyereket szigorúan védi. És fontos hogy legyen munkahelyed is.
2009. jan. 14. 17:05
 14/16 anonim válasza:
És az senkinek nem jut az eszébe ha a két kisgyerek ordít minden visszavitelnél, hogy nem akar az Anyjához menni, akkor ott valami nagy gond van!?!Akkor szerintem nem az apa a hibás!Nem bűn ha szertné, hogy a gyerekei minnél jobb helyen legyenek és azzal aki igazán szereti őket?! Alaírom vannak olyan apák akik csak a bosszantás miatt csinálják, de ahogy van ilyen apa, létezik ilyen anya is! Nem is kevés!
2009. márc. 16. 09:42
 15/16 anonim válasza:
ÉN HASONLÓ HELYZETBEN VAGYOK,ANNYI KÜLÖNBSÉGGEL HOGY "FÉRFI-ÜGYEKET" VAKAR ELŐVENNI A BÍRÓSÁGON,AMIHEZ A CSALÁDJA FOG TANÚSKODNI.ÉN ELKÖLTÖZTEM OTTHONRÓL,DE A MAI NAPIG AZT HAJTJA HOGY Ő NEM AKAR VÁLNI.AZT HOGY MILYEN EGY APA SOHASEM TUDTA,ÉS FÉRJNEK IS NULLA VOLT.NÁLUNK VOLT VESZEKEDÉS,VEREKEDÉS IS.AMIT Ő PERSZE TAGAD.
2011. okt. 20. 16:19
 16/16 anonim válasza:
a
2012. jan. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!