Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ti mit csináltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ti mit csináltatok a karikagyűrűtökkel? :)

Figyelt kérdés
A zasszony' elvitte a sajátját, így nehéz beadnom a zaciba, mert csak a fele van meg. Próbáljam meg elcserélni alig használt flexre?

nov. 17. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Èn hordom tovàbbra is
nov. 17. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Az asszonynak váláskor azt vissza illik adni. Na de hát a sok pénzéhes szarházi nő azt is megtartja.
nov. 17. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Minek adnád be zaciba? Tört aranyban bármelyik ékszerész megveszi, nem kell, hogy meglegyen a párja.Meg ha meg is lenne, akkor is a használat miatt megkopnak, és úgy ki veszi meg? Illetve ritka ha egy párnak pont olyan méretű az ujja mint nektek. Nekem ugyan itt van mindkettőnké, de gravírozva van, így főleg nem eladható. Egyenlőre megtartom, aranytartaléknak jól jön ha megszorulok.
nov. 17. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Ékszerész csinált belőle egy pár fülbevalót.

Törtaranyként nevetséges árat adott volna érte. Így olcsón lett egy szép ékszer, szép emlék.

nov. 17. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Válás után rá se bírtam nézni. Aztán eltelt pár év, és ma már csak a fiatalkori önmagamra emlékeztet. Meg néhány szép emlékre, mert nem csak a rosszra emlékszem. De már egyáltalán nem az összetartozás jut eszembe róla.

F

nov. 17. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem volt gravírozva, nem akarom semmilyen formában megtartani.
nov. 17. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
be lehet olvasztani
nov. 17. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Csináltass belőle mondjuk egy medált, amit szívesen viselnél. Amúgy zaciba is adhatod, nem kell hozzá a párja.
nov. 18. 01:29
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Èn hordom,engem nem erdekel senki, nekem egy bìroʻ nem fogja megmondani hogy mikor van vège a hazassagomnak.
nov. 18. 04:28
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Házasodjatok csak híveim🤣
nov. 18. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!