Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet válás után együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet válás után együtt élni?

Figyelt kérdés
Most válunk,de sajnos még 2 évig együtt kell élnünk.van két gyermekünk.a válásunk nem a legszebben zajlott,sok volt a vita.hogy fogunk tudni így együtt élni?amennyire tudunk elhatarolódunk a másiktól,de így új életet sem lehet kezdeni.van ebben valakinek tapasztalata?
okt. 27. 10:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
2 év rengeteg idő... Szerintem jobb megoldás lenne, ha az egyikőtök (valószínűleg a férfi) keresne egy olcsóbb albérletet.
okt. 27. 10:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szinte sehogy.

2 ismerősöm is van ilyen helyzetben... nagyon sok veszekedés van továbbra is.

okt. 27. 11:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Csok van a házon még 2évig.férjem úgy ment bele a közös felügyeletbe ha még 2évig a házban maradunk,mert nincs neki pénze visszafizetni a CSOK-ot.igaz nekem sincs annyi pénzem,így sajnos marad az együtt lakás,igaz neki lenne hova mennie de nem akar.sajnos én is tartok ettől a két évtől,nem tudom hogy fogjuk bírni
okt. 27. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen párt ismerek. Pont ugyanúgy élnek, mint a válás előtt, csak megszűnt a vagyonközösség.

Egész héten veszekednek, szídják a másikat a gyerekeknek. Közben mindketten próbálnak ismerkedni, de hát ebben a helyzetben lehetetlen.

A pasi ráadásul egyik hitelt veszi fel a másik után, rejtély, hogy mire megy a pénz. Szerintem prostikra, de ezt csak tippelem. Viszont a nő mindenkinek panaszkodik, hogy az ő kajájukat lopja, és neki megint nincs pénze, hogy hétvégén enni tudjanak a gyerekek. Az exe meg ugye fizeti a gyerektartást, aztán ezzel minden le van tudva. Az, hogy lopkodja a kaját, nem fizeti a rá eső részt a rezsiből, nem adott bele a tűzifába, senkit sem érdekel. A nő meg sír, hogy tehetetlen, kénytelen kifizetni, meg most ő kilincsel a P...nél gyorskölcsönért, hogy ne fagyjanak meg télen.

Maga a különélés annyi, hogy a kisebb gyerekszobában van a férfi, a tesók egy szobában, a hálóban pedig a feleség.

Elvileg külön, gyakorlatilag együtt, ott szívatva egymást, ahol lehet. Ennél rosszabbat nem tudok elképzelni.

okt. 27. 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezzel tartósítottátok az együttélést. A válást akkor kell végigvinni, amikor a költözésre is van esély.
okt. 27. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"igaz neki lenne hova mennie de nem akar"

Akkor nem értjük a problémát... De azt sejtem, hogy kontrollálni akar.

okt. 27. 11:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Férjem akart válni,nem én.mondtam is neki hogy amikor eldöntötte hogy el akar válni,számolnia kellett azzal is hogy vissza kell fizetni a pénzt,de ugye nincs miből!sajnos én is attól tartok hogy folytonos veszekedés lesz,már így is rossz a helyzet!igen szerintem is valamilyen szinten engem kontrollálni akár!de mit tehetnék?
okt. 27. 11:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha eldurvul a helyzet mindenképp lépj azt tanácsolom. Egyik barátnőm lelkileg ráment arra, hogy válás után még együtt éltek. A volt férje megette a kajáját, kizárta, kidobalta a ruháit stb. Persze lehet jól kijöttök, de lehet rosszabb lesz. Előre nem lehet tudni.
okt. 27. 12:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Persze ha nem bírom mindenképp lépek,már így is rámentem lelkileg a válasra,testileg is 18kg fogytam,csont és bőr vagyok😔
okt. 27. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Addig is lehet külön élni, ha még a válás gyakorlatilag még nincs meglépve.

Pláne, ha a férjednek egyébként van hová mennie. De ha nincs, akkor is lehet albérletet nézni.

Pláne, ha a férjed akart válni.

Ne hagyd magad szerintem... Csak tovább fog lehúzni ez a szituáció:(

okt. 27. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!