Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet válás után együtt élni?
Szinte sehogy.
2 ismerősöm is van ilyen helyzetben... nagyon sok veszekedés van továbbra is.
Egy ilyen párt ismerek. Pont ugyanúgy élnek, mint a válás előtt, csak megszűnt a vagyonközösség.
Egész héten veszekednek, szídják a másikat a gyerekeknek. Közben mindketten próbálnak ismerkedni, de hát ebben a helyzetben lehetetlen.
A pasi ráadásul egyik hitelt veszi fel a másik után, rejtély, hogy mire megy a pénz. Szerintem prostikra, de ezt csak tippelem. Viszont a nő mindenkinek panaszkodik, hogy az ő kajájukat lopja, és neki megint nincs pénze, hogy hétvégén enni tudjanak a gyerekek. Az exe meg ugye fizeti a gyerektartást, aztán ezzel minden le van tudva. Az, hogy lopkodja a kaját, nem fizeti a rá eső részt a rezsiből, nem adott bele a tűzifába, senkit sem érdekel. A nő meg sír, hogy tehetetlen, kénytelen kifizetni, meg most ő kilincsel a P...nél gyorskölcsönért, hogy ne fagyjanak meg télen.
Maga a különélés annyi, hogy a kisebb gyerekszobában van a férfi, a tesók egy szobában, a hálóban pedig a feleség.
Elvileg külön, gyakorlatilag együtt, ott szívatva egymást, ahol lehet. Ennél rosszabbat nem tudok elképzelni.
"igaz neki lenne hova mennie de nem akar"
Akkor nem értjük a problémát... De azt sejtem, hogy kontrollálni akar.
Addig is lehet külön élni, ha még a válás gyakorlatilag még nincs meglépve.
Pláne, ha a férjednek egyébként van hová mennie. De ha nincs, akkor is lehet albérletet nézni.
Pláne, ha a férjed akart válni.
Ne hagyd magad szerintem... Csak tovább fog lehúzni ez a szituáció:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!