Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elköltözhet-e a gyerekekkel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltözhet-e a gyerekekkel a beleegyezésem nélkül?

Figyelt kérdés

a feleségem megkattant, el akar költözni a gyerekekkel együtt egy kis lyukba, ahol kb 1 szobában nyomorognának 4-en. Természetesen a gyerekek sem akarnak menni ide, de ő közölte, hogy viszi a gyerekeket is. (feles időmegosztásban)

Elválni egyéb okokból még pár évig nem tudunk.

Elviheti-e a gyerekeket a beleegyezésem nélkül egy másik lakásba, amíg házasok vagyunk, vagy van-e olyan vétójogom, hogy ha én nem egyezek bele, akkor nem viheti sehova?

szeretnék egy kis időt nyerni a gyerekeknek, még 2 év és eldöntheti, hol akar élni.

köszi, ha tudsz segíteni.

szept. 2. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*boldogan
szept. 3. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kell elkapkodni a 10es jól írja
szept. 12. 10:24
 13/13 A kérdező kommentje:

10-es koszonom a korrekt valaszt!

igazabol realisan nezve nem kellene, hogy semmi baja legyen, megkapott mindent, amire egy hazassagban az ember vagyik, de eki semmi nem eleg, semmi nem eleg jo. ezt most nem szeretnem reszletezni, messzirol jott ember vagyok ugyis azt mondok amit akarok.

a gond az, h total kiforditott vilagban el, mintha teljesen torzitva elne meg a mindennapokat es azt kepzeli, hogy en manipulalom a gyerekeket ellene (ami full hazugsag) es ezert bosszubol o (is) manipulalja oket, hogy en vagyok a csaladban a gonosz.

egyre valoszinubb, hogy szemelyisegzavaros, csak nem vettem eszre az evek soran, soha nem is gondoltam erre :/ pedig sokmindent megmagyaraz.

es ennek nem szeretnem kitenni a gyerekeimet, hogy o azert menjen kis lukba, mert szerinte en vagyok a vilagon a leggonoszabb, legmegatalkodottabb ember es ennek a gyerekeim (is) megigyak a levet.

koszi meg egyszer a korrekt valaszt!

szept. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!