Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözhet-e a gyerekekkel a beleegyezésem nélkül?
a feleségem megkattant, el akar költözni a gyerekekkel együtt egy kis lyukba, ahol kb 1 szobában nyomorognának 4-en. Természetesen a gyerekek sem akarnak menni ide, de ő közölte, hogy viszi a gyerekeket is. (feles időmegosztásban)
Elválni egyéb okokból még pár évig nem tudunk.
Elviheti-e a gyerekeket a beleegyezésem nélkül egy másik lakásba, amíg házasok vagyunk, vagy van-e olyan vétójogom, hogy ha én nem egyezek bele, akkor nem viheti sehova?
szeretnék egy kis időt nyerni a gyerekeknek, még 2 év és eldöntheti, hol akar élni.
köszi, ha tudsz segíteni.
Igen.
Elviheti.
Pont ugyanúgy, ahogy te meg visszahozhatod.
Ugyanannyi jogot van.
Ezt nevezik gyereklopó játszmának és sajnos a bíróságon figyelembe veszik, hogy bele mentél e vagy nem.
Mert ha nem mentél bele, akkor te nem is akarod a gyereket és a nőnek ítélik.
Am nagyon húzós játék, mert a nő elviszi a gyereket az oviba, te meg lehozod, majd veri az ajtótad stb.
Reggel elviszed a gyereket az oviba, a nő meg már délben elhozza megelőzve téged. És így tovább.
Munka mellett, segítő rokonság nélkül nagyon nehéz kivitelezni.
De kezdésnek az oviban iskolában tilts le mindenkit. Senki se hozhatja el a gyereket, csak anya vagy apa, vagy feljelented az iskolát a rendőrségen.
Így a nő nem fogja tudni bevonni a játékba az anyját, az új paliját, barátnőjét, mert nekik nem adhatják ki a gyereket.
A saját munkája rovására kell tennie ha ezt akarja.
De a legtutibb az lenne ha magadhoz vennéd a gyerekeket a nő meg mehet a világba ha akar és elfogadná ezt.
Am van 1 fb oldal.
Apák az igazságért.
Ha ilyen harcos őrült az ex, akkor ideje odacsatlakoznod, mert ott több ezer olyan ffi osztja meg a tapasztalatait, akitől az exe el akarta venni a gyerekét,mert mehetnékje volt.
Ha ő el akar válni, mert másképp nem tudja magával vinni a gyerekeket, akkor mi van?
Olyan nincs, hogy nem lehet. Legfeljebb olyan van, hogy orbitális módon beszopjátok mindketten.
2-es ok akkor ugy irom, hogy orbitalis modon beszopnank mindketten es o azt nem tudna finanszirozni, igy ezzel most nyeresre allok.
jatszmazni nem akarok, mert nem akarom a gyerekeket kitenni ennek, de nyilvan neki el fogom mondani, hogy bocs de nem jarulok ehhez hozza, ugyhogy mas megoldast keress.
5: te meg nem hallottal olyanrol, h valaki bekattan?
es amugy felre is qrt, de nem ez a lenyeg a sztoriban, ezert sem irtam oda.
1 vok.
Ha nincs pénze a nőnek, akkor azonnal indíts gyermekelhelyezési pert.
Erre szakosodott ügyvéddel, felkészülten odamentek.
A nőnek meg ha nincs 4-6kilója ügyvéd re és a nélkül megy oda vége is lesz mint a botnak.
Plusz az időfaktor.
Pár hét, hónap és az elvált barátnői úgy ki fogják okosítani, hogy rád fogja verni a családon belüli erőszakot, a kiskorú molesztálását, mindent.
El kell fogadni, hogy a nők ezt így játsszák.
Ezért kell gyorsan lépni, amíg sokkos, nincsen felvilágosítva és nincsen pénze.
Mindkettőtöknek jogotok van m gyakorlatilag mindenre. Jól értem hogy úgy gondolja a feleséged hogy hogy fele-fele idő arányban lennétek a gyerekekkel? Mert szerintem ez rád nézve jó dolog, hiszen sokat lehetsz a gyerekekkel. Ha a gyermekelhelyezésben is meg tudnátok állapodni akkor semmi gond.
Nem tudom a válás okát, de ha boldogtalan veled akkor miért akarod hogy maradjon? Gondolom nem ok nélkül lakna inkább 1 lyukban a 3 gyerekkel.
Én inkább arra törekednék hogy veszekedés nélkül próbáld vele megbeszélni hogyha elmegy akkor mikor, milyen módon, mennyi időre láthatod a gyerekeket. Nyilván felnőtt ember, a gyerekek anyja, gondolok ő a gyerekek elsődleges gondozója, szóval ha menni akar menni fog
Ha pedig nem működik sehogy akkor elindítjátok a válást és a bíróság dönt ebben a kérdésben is.
Én anyukaként mentem el 3 kicsi gyerekkel, konkrétan egyik pillanatról a másikra, mert a gyerekek előtt bántott engem az apjuk.
Gyermekelhelyezéskor nyilván az okot is vizsgálják hogy miért megy el a szülő a gyerekekkel. Persze gyanusítva voltam hogy én kiszakitottam a gyerekeket a megszokott környezetükböl, csak apuka az elfelejtette említeni hogy amugyse foglalkozott velük, + életreszóló traumát okott nekik amikor végignézték mit csinál az anyjukkal...
Tehát mivel felnőtt ember, nem tudod megakadalyozni hogy menjen. Ha a gyerekeket akarjátok össze-vissza lopkodni azzal mindenkinek rossz lesz. Ezért gondolnám hogy jobb lenne a gyerekek dolgát megbeszélni. Hogyha annyira sz@r lesz neki a kis lyukban meg visszaköltözik, ha meg boldogul és a gyerekeknek is jó és akkor éltek tovább külön boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!