Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki miért, és hogyan dolgozta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért, és hogyan dolgozta fel a válást?

Figyelt kérdés
21N
aug. 19. 12:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint ki miért vált el .
aug. 19. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

A válás oka: féltékenység, megcsalás, mert bezárt 5 napra a lakásba.

Én könnyen feldolgoztam mert készültem a vállásra. Tudtam, hogy vége a házasságomnak. A gyerek elhelyezés és a tartásdíj az megbeszélés alapján történt.

aug. 19. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem maga a válás ténye a fontos, hanem az, mi a háttérben meghúzódó folyamat és a feleken kívül hogy érintette a közeli kontaktokat. Mára már a válás rutinná váló momentum.

Ha te 21 évesen válni készülsz esetleg, akkor nagyon kisiklott érzelmi téren az életed és hozhattál pár komoly rossz döntést.

Én nem váltam el, de szüleim igen, de az egy másik kor volt.

aug. 19. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Ahány válásrol csak tudok ott mind a pasi volt alkalmatlan. Vagy beleunt a családosdiba, vagy megcsalós szeretőt tartó, vagy bántalmazó lett, egy olyanrol se tudok ahol a nő miatt ment volna bármi is tonkre.

És ezek még a szűrt válogatott réteg. Tehát megcsak nem is arrol van szó hogy az első szembejövővel házasodtak.

aug. 19. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Más pasikkal dolgozták fel. Bocs lemaradt a válasz. Mindegyiknek már másik párja van. Ami megint 50% hogy vagy bejon vagy nem. De inkább nem de ez már mindegy.
aug. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!