Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év házasság után jár asszonytartás?
Ez nem Amerika :)
Ha munkaképes vagy, nem jár, tartsd el magad. Ennyi erővel férjtartás is járhatna, nem?
Sehány. Magyarországon nincs precedens ara, hogy asszonytartást ítéljenek.
Elvileg akkor ítélhetnének, ha a nő bizonyítani tudja, hogy a munkaképességét a férfi hibájából vesztette el, amire - valljuk be-, elég kevés az esély.
Kevesebb Született feleségeket nézz, olvass több jogot!
Hú de sok okos ember van itt! Csak kár, hogy dobálóznak a válaszokkal anélkül, hogy tisztában lennének a ptk és a csjt tartalmával.
Kedves kérdező, igen létezik ilyen, azt kell bizonyitani hozzá, hogy te azért nem tudtál munkát vállalni mert a férj "hátráltatott " benne.
Én is nő vagyok,de nagyon sajnálom az amerikai férfiakat,nem értem miért kell nekik gyerektartáson kívül még asszonytartást is fizetniük.És ha a férj veszíti el a munkáját,akkor meg fizessen a volt feleség férjtartást?
Szerintem nem ezen agyalj,hanem próbálj inkább munkát keresni,hogy ne legyél rászorulva a volt férjedre.Én nagyon szégyelném,ha miután megromlott a kapcsolatunk,és elváltunk,a volt férjem tartana el.El sem fogadnám,inkább éjt nappal alá téve dolgoznék.
Van olyan, hogy házastárs tartás, nézd meg ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!