Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből van több válásnál? (osztalékok)
A férfi ott hagyja a házat a nőre és a gyerekekre és ő tovább áll?
Vagy a 50-50%-ba osztozkodnak és eladnak mindent?

13as, én nem teszem a fenekem sehova, nekem van saját ingatlanom, és házasság előtt vettünk egyet közösen a férjemmel, 50-50%-ban fizetve. Sőt, kapaszkodj meg, az én nettóm 600 ezer felett van, a férjemé 360.
Engem csak a kettős mérce zavar, ha a férfinak van valamilye akkor az közös, ha a nőnek akkor az a nőé válás esetén.. ez undorító.

16s szerencsétlen :-)
Azt írtátok ha a férjnek van házasság előtt szerzett vagyona kötelező megosztani a nővel hiszen mikroközösség meg holtodiglan holtomiglan, váláskor is. DE fordított esetben gondolom ha a nőnek lenne ingatlana és abban élne a pasi akkor a férfi lenne a világ szemete ha akarná a felét.

#17 "Azt írtátok ha a férjnek van házasság előtt szerzett vagyona kötelező megosztani a nővel"
Végigolvastam a kommenteket, senki nem írt ilyet. Még a mikroközösséges hozzászólásban sem mondanak ilyet. Idéznéd kérlek a fenti kommentekből, hogy te hol olvastad azt, hogy 'váláskor a férj a házasság előtt szerzett vagyonát kötelező megosztani a nővel'? Mert elolvasva a kommenteket, ez csak te a fejedben létezik és az általad emlegetett kettős mérce is, ami miatt végülis saját magaddal vitatkozol.

Nálunk nekem lenne jogom többre, de válásnál feleződne a lakás az tuti.
Nem hagynám nehéz helyzetbe, mivel maradna a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!