Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miből van több válásnál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből van több válásnál? (osztalékok)

Figyelt kérdés

A férfi ott hagyja a házat a nőre és a gyerekekre és ő tovább áll?

Vagy a 50-50%-ba osztozkodnak és eladnak mindent?

2024. jún. 6. 23:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10es, oké tehát akkor válásnál, ha a nőnek volt saját ingatlana a házasság előtt, és együtt is vettek egyet, akkor természetesen a régi saját ingatlan fele is a férfit illeti igaz? Hiszen mikroközösséget alkottak, mindenük közös.
2024. jún. 8. 17:40
 12/19 anonim ***** válasza:
12, miért? Csak a férfi minden vagyona legyen közös? ha a nőnek van külön az csak az övé válásnál? Mekkora hatalmas kettős mérce..szégyenlem hogy nő vagyok ilyenkor.
2024. jún. 8. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 Te miről beszélsz? Azt tényleg szégyellheted, ha te hajlandó vagy olyan embernek szülni, aki ilyen szinten szarba se vesz téged és szerinte te csak beleteszed a segged a lakásába. Azért várd már el, hogy emberhez méltóan kezeljenek, mert az tényleg szégyen, ha te ilyen bánásmódot elviselsz.
2024. jún. 9. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:

13as, én nem teszem a fenekem sehova, nekem van saját ingatlanom, és házasság előtt vettünk egyet közösen a férjemmel, 50-50%-ban fizetve. Sőt, kapaszkodj meg, az én nettóm 600 ezer felett van, a férjemé 360.

Engem csak a kettős mérce zavar, ha a férfinak van valamilye akkor az közös, ha a nőnek akkor az a nőé válás esetén.. ez undorító.

2024. jún. 9. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi a fszon vitatkoztok itt? A házasság előtt szerzett ingatlan magánvagyon, az örökölt ingatlan is. Ezek nem feleződnek.
2024. jún. 9. 12:39
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Hát ez az, épp ezért én sem értem, milyen kettős mércéről vakerál szerencsétlen.
2024. jún. 10. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:

16s szerencsétlen :-)

Azt írtátok ha a férjnek van házasság előtt szerzett vagyona kötelező megosztani a nővel hiszen mikroközösség meg holtodiglan holtomiglan, váláskor is. DE fordított esetben gondolom ha a nőnek lenne ingatlana és abban élne a pasi akkor a férfi lenne a világ szemete ha akarná a felét.

2024. jún. 10. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 "Azt írtátok ha a férjnek van házasság előtt szerzett vagyona kötelező megosztani a nővel"

Végigolvastam a kommenteket, senki nem írt ilyet. Még a mikroközösséges hozzászólásban sem mondanak ilyet. Idéznéd kérlek a fenti kommentekből, hogy te hol olvastad azt, hogy 'váláskor a férj a házasság előtt szerzett vagyonát kötelező megosztani a nővel'? Mert elolvasva a kommenteket, ez csak te a fejedben létezik és az általad emlegetett kettős mérce is, ami miatt végülis saját magaddal vitatkozol.

2024. jún. 13. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálunk nekem lenne jogom többre, de válásnál feleződne a lakás az tuti.

Nem hagynám nehéz helyzetbe, mivel maradna a gyerekkel.

2024. jún. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!