Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válófélben lévők, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben lévők, hogy lehet kibírni egy lakásban?

Figyelt kérdés
Azok véleménye érdekelne, akik átmentek azon, hogy még szétköltözni nem tudtak, vagy mert folyamatban volt a válás, vagy mert csak simán rossz volt a kapcsolat, de még nem határozták magukat el. Amíg még együtt kell lakni, hogy lehet kibírni egymással, főleg a hétvégéket? Elmentetek mindig valahová?
2024. máj. 30. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Intelligencia kérdése. Külön szoba. Egymás nem zavarása.
2024. máj. 31. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Hogyha nem határoztuk el magunkat, akkor nyilván mindketten próbáljuk megoldani a problémát és úgy alakítjuk a szabadidőt, hogy minél többet együtt legyünk.

Ha már végleg vége, és elmérgesedett a kapcsolat, akkor kerülném. Kivásárolnám a lakásból/vagy ő vásárolna ki engem, a másik személy pedig elköltözik.

Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy vár válás a vége, de nem lett rossz a kapcsolat, szimplán megbeszéljük mást várunk az élettől. Ebben az esetben nem okoz gondot együtt élni kis ideig.

2024. máj. 31. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Felnőtt emberek vagytok, viselkedjetek normálisan az isten szerelmére.
2024. máj. 31. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen. Fél napig sem bírtam. A férjem mondta, hogy addig maradhatunk a gyerekkel, amíg akarunk, viselkedjünk egy családként és időnként bújjunk össze, de napközben a szeretőjével lesz. Miután ezt beközölte, nekem hányingerem lett és inkább anyukámhoz költöztünk, pedig így a munkámat is elvesztettem.
2024. máj. 31. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk amióta megbeszéltük, hogy nem erőltetjük tovább, sokkal kisebb a feszültség. Ő általában a barátnőjénél alszik, én a gyerekekkel itthon, amíg nem adjuk el a birtokot és osztjuk el a pénzt. Ha néha itt tölti az éjszakát, akkor esténként van hogy beszélgetünk, amire évek óta nem volt példa.

A bírósági tárgyalásig még van egy hónap, azt nem tudom, utána mennyiben változik majd meg a hangulat, ha már majd téma lesz a gyerektartás, meg a költözéskor az ingóságok, az osztozkodás.

2024. jún. 3. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt könnyű. 4 hónap volt az elhatározástól, amíg kimondták a válást. Utána kezdtük el árulni a lakást. Szerencsére, viszonylag gyorsan 4 hónap alatt elkelt, de én 1 hónappal korábban elköltöztem albérletbe a gyerekekkel.

Tehát 7 hónapig éltünk egy fedél alatt. Én a nappaliban a volt férjem a valaha közös hálószobánkban, a gyerekek a saját szobájukban.

Az első hónapok borzasztóak voltak, aztán kicsit enyhült a helyzet. Köszönésen kívül nem nagyon szóltunk egymáshoz. Mivel az én "szobámban" volt a konyha, exem szólt ha főzni akart, addig én leléptem. Próbáltuk megosztani a hétvégéket anyás és apás hétvégére, így apás hétvégéken csak aludni mentem haza.

Röviden: túléltük, de soha többet nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Egy megváltás volt, amikor elköltöztünk.

2024. jún. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!