Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás 3 gyerekkel? Túlèlhető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás 3 gyerekkel? Túlèlhető?

Figyelt kérdés

Férjemmel 12 éve vagyunk együtt.

Vettünk házat 7 éve,jöttek a gyerekek, legnagyobb 6 éves.

Talán ma éreztem először azt, hogy elment az élet kedvem, sírás kerülgetett,de nem tudtam sírni.

Jó apa,rendezi a gyerekeket, rendszeres hoz virágot,ha úgy adódik megfőz,de úgy élünk egymás mellett mint két idegen, beszélgetni nem igen szoktunk,ha beszélünk is,akkor a gyerekekről.

Este felkapcsolja a tvt ,focit néz,vagy valamilyen sport tvt,én ülök az asztalnál,és csak nézek ki a fejemből.

Beszéltem neki erről,de volt hogy válasz sem érkezett, sokszor felhozok egy témát,de érzem hogy megpróbál lerázni egy két szóval,volt hogy felhoztam neki a válást,de sírt, könyörgött,pár napig jó volt minden,aztán folytatta. Említettem neki többször, hogy utazzunk el a gyerekekkel,de rögtön a problémát látta benne.

Ha van valamilyen tervem, rögtön lebeszél róla.

Nevelőszülő szerettem volna lenni,minden adott hozzá, ő minden porcikájával ellenkezik.

Múlt héten bejelentettünk egy családot,ahol az anyuka nagyon elhanyagolja a gyerekeket, éhesek,koszosak, sorolhatnám,és mondták hogy nincs elég nevelőszülő a körzetben,de megkérdezték, hogy akarunk e azok lenni,mivel én is nevelt gyerek vagyok,így ismernek engem.

Férjem rögtön rávágta hogy nem

(Vajdaságiak vagyunk,itt kicsit másképp működik,nyugodt kis városban élünk)

Mondtam, hogy építhetnènk nyári konyhát,ebben én is kitudnám venni a részem,és rögtön a negatívumot lássa benne, hogy mennyi probléma lenne vele,pedig fából készítettük volna,nem mellesleg két testvérem is ács,piktor, kőműves,így jöttek volna ők is segíteni egy jó bogrács mellett.

Nem tudom mit tehetnék,előttem nem volt jó példa gyerekként,nem tudom mennyi az,amit eltűrhet egy nő,anya. Nem vagyok olyan személy,aki bárkinek elmondja a problémáit, még a barátnőm se tud róla.

Látszatra egy szép család vagyunk,jól nevelt gyerekek, viszont..

Volt már hogy mondtam neki,a supat kellene takarítani,hetek teltek el,semmi,és neki láttam. Vagy mondtam hogy a szobát kellene háló ragasztózni, ismét semmi,neki álltam,a testvérem segített, elmagyarázta hogyan kell.

Nagyon sok mindent megcsináltam a házon,amit neki kellett volna.

Hozzá teszem,nem vagyok egy eldobni való nő,de nem vagyok beképzelt emiatt,én mindig kedvesen bánok az emberekkel,és férjemmel sem vitázunk,inkább elhallgatok dolgokat. Most kicsit káosz van a fejemben,mert úgy érzem,nincs tovább.

Ha van egy ötletem,egy élet célom, ő lebeszél róla,így elvesztem a lelkesedésem.

Úgy érzem,le akar taszítani a mélyben,ahol ő is van.

#család #gyerekek #válás #Válás 3 gyerekkel
máj. 28. 09:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
"Ha van valamilyen tervem, rögtön lebeszél róla." Én a másik oldalról írok férfiként. Feleségemmel 4 gyermeket nevelünk. Vannak átfedések az általad leírtak és a mi helyzetünk között. Én is a váláson gondolkodok hosszútávon, szóval abszolút megértem az álláspontod. Egy kapcsolatnak egymás támogatásáról kellene szólnia és nem arról, hogy mit hogyan NEM lehet. Ugyanis előbb utóbb, ez olyan mértékben legyilkolja az önbizalmat, hogy már jó és szép gondolatok nem is fognak többé születni.. Próbáljátok megbeszélni a problémákat, de ha a férjed hajthatatlan, akkor csak egy út van. Főleg, ha csak tényleg elmentek egymás mellett és nincs abszolút intimitás..
máj. 28. 11:34
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
Nem minden kapcsolatot lehet megjavítani hiába írjátok itt hogy ne váljon el. Gondolom ti nem vagytok ilyen helyzetben. Ha már egyszer sehova nem vezet az egész csak a lehúzás van és a másik visszafogása hogy ne fejlődjön ne haladjon az életbe akkor azt minek húzza tovább? Mit javítson meg rajta ha a férje nem akarja? Váljon csak el és kész.
máj. 28. 11:43
 13/32 anonim ***** válasza:
70%
Persze, el is lehet válni, de egyszerűbb lett volna gondolkodni még a gyerekek és a házasság előtt. Megint ugyanaz a probléma, mint sok másik kérdésnél, hogy úgy vágnak bele a családalapításba emberek, hogy nem is ismerik a másikat.
máj. 28. 11:46
 14/32 anonim ***** válasza:
49%

13

Sajnos manapság ez lesz a divat főleg miután rengeteg embert vonz a sok milliós csok...

máj. 28. 11:51
 15/32 A kérdező kommentje:

Mint írtam,nem Magyarországon élünk,én nem is vagyok teljesen magyar,ezért bocsánat ha néha nehezen fejezem ki magam,egyetemet sem magyarul tettem le.

Talán 2 hónapja volt egy beszélgetésünk,és ő maga is bevallotta, hogy nem jó neki így, hogy nincsenek tervei,de igyekszik változtatni rajta,volt erről évekkel ezelőtt is téma.

Gyerekeket egyszer sem vitte ki babakocsiban,vagy ilyenek.

Kitanult ember,de gyárban dolgozik,lett volna lehetsége pár évvel ezelőtt váltani,de ő nem akart,kapott feljebb léptetést,nem fogadta el.

Igen,korán jöttünk össze,és talán abba a hitben éltem, hogy változni fog,de ő nem változik.

Azért is akarok válni, hogy ne bantsuk egymást,hanem szépen váljunk el,gyerekek miatt is.

Még gyerekek előtt hívott ki másik testvérem Németekhez,neki ott van háza autó,de férjem nem akart,pedig kaptunk volna jó fizető állást,és fel ajánlotta hogy addig lakhatunk nála,amíg nem szerzünk saját lakást,és segített volna ebben is (én nagy családból származom)

Lehetne írni sok mindent.

Én nem akar őt bántani,elfogadtam hogy nem vagyunk egyformák,és elfogadtam hogy nem fog változni,én pedig lelki beteg leszel ettől a helyzettől.

Én mindig élet vidám nő voltam,mindig szerveztem programokat a községben is,néha 10 gyerek az udvarunkba van,persze ha férjem nincs itthon.

máj. 28. 12:16
 16/32 A kérdező kommentje:
Tehát,semmilyen támogatást nem kapunk, kivéve a 3-adik gyerek után járó,10 éves támogatást
máj. 28. 12:19
 17/32 anonim ***** válasza:
25%
Ez a feljelentés, ami a másik családot érinti, nagyon gáz! Kívülállóként olyandologba avatkoztatok, ami nem rátok tartozik! Ennyi erővel benneteket is feljelenthet bárki a leírtak alapján, mindent elmond rólad, hogy mások életébe avatkozol. Nem gondolod, hogy annál a másik családnál is az megy, hogy gond van a házassággal, de a gyerekeket nem akarják elveszíteni? Te meg meg oda dobnád őket a gyámügynek és állami gondozásba adnád az ő gyerekeiket? Milyen jogon? Tudod, a karma visszavág! Ilyen mentalitással ne csodálkozz, hogy egyszer arra ébredsz, hogy jön a gyámügy és viszi a gyerekeidet, mert te rossz házasságban élsz! Undorító amit csinálsz. Mindent elmond ez a személyiségedről. Az is, hogy ezen a fórumon vársz méltató válaszokat és sajnáltatod magad, miközben idegenek családi életébe avatkozol be! zt jívánom neked, amit te tettél azzal a másik családdal! Megérdemled!
máj. 28. 12:30
 18/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó

7 gyerek van,ahány apa,annyi gyerek,az anyuka sokszor magára hagyja a gyerekeket,az egyik pár napja eltűnt,mert a nagyobb testvér egyedül hagyta otthon.

Mondták bent, hogy már 100 x figyelmeztették az anyukát.

Anyukának van egy palija,aki birkákat vigyáz ,és anyuka reggeltől estig ott van a palival,gyerekek éhesek, koszosak, büdösek. Nincs nevelőszülő a körzetben.

máj. 28. 12:47
 19/32 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező és te inkább kldenéd a gyerekeket bicskére, nevelőotthonba, mintsem a saját anyjukkal éljenek! Mi ösztönöz arra téged, hogy mások életébe beleszólj, aztán itt írd ki a magánéleti sz@rságaidat? Álszent és toxikus ember vagy. Tökéletesen értem, hogy miért van válságban a házasságod! Mi jogon jelenttesz fel azért anyákat, mert koszosak a gyerekeik? Szerinted jobb helyük lenne a gyerekeknek egy intézetben, szülők nélkül, pedo bácsi által lemosdatva? Undorító vagy! Megérdemled a sorsod, nem vagy méltő a szánalomra, sőt! Tegyék meg veled is ezt, amit te teszel másokkal!
máj. 28. 12:55
 20/32 A kérdező kommentje:

Én szerettem volna gondjukat viselni.

Szociális munkáskènt, kötelességem bejelenteni az ilyen dolgokat.

Egy hónapja találtam a családra,ugyanis kislányommal együtt jár az egyik gyerek,de most lett beiratva az óvodába,iskola előtti kötelező nálunk.

Beszéltem az óvónővel is, ők is bejelentettèk az anyukát,és sokan mások.

Köszönöm.

máj. 28. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!