Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év házasság után válunk másik nőt talált a ház az ő illetve szülei nevén van de mikor ide jöttem gázbevezetés csatornázás a 20 év alatt felújítások külső szigetelés vakolás fsz szülőké emelt a mienk mindent közösen fizettünk mi jár nekem ebből?
jogiforum.hu kerdezz toluk, vagy szemelyesen par ezer Ft-ert menjel el egy ugyvedhez. Penzt mindenkeppen kell kapnod, hiszen 20 evig dolgoztal gondolom, ment minden a kozosbe.
Nehogy kikoltozz a lakasbol!!!!!
Valószínüleg minden a szülőké-papíron.Max. kérheted,hogy fizessenek valamennyi lelépési pénzt,Te meg nem pereskedsz.De ha per lesz biztos bukod.100 év házasság után sincs köze a házastársnak a másik szülőjének vagyonához.Esetleg még ők kérhetnek használati díjat.
Próbálj meg blöffölni a perrel,hátha bejön-bár szerintem eléggé témában vannak.Gyerek van?Mert akkor kérheted Te a lakáshasználatot 18 éves koráig.
Azért az utolsó hozzászóló első mondata így nem helytálló. A férfiak nem ilyen egyszerűek. Szerintem semmire sincs garancia, és ha otthon mindent megkap, az nem minden pasinak elég.
A kérdésre válaszolva:
Ahogy előttem is írta valaki, keress ügyvédet. Sajnos szerintem kitehet, mert nem közös a lakás, de valamennyi pénzt ki tud harcolni neked az ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!