Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megcsalás, harmadik fél miatt történt válás, melyik volt a jellemzőbb utána az ismerősi körötökben?
Ugyanaz mintha más oka lett volna. Nem az a lényeg hogy mas miatt válik el vagy sem, hanem hogy ő milyen személyiség.
Lehet nem működott jól a házasság es a 3dik fél csak megadta a lendületet.
Ha nincs 3dik fél jelenleg, nincs kizárva hogy később nem lesz
De tényleg nem mindegy, hogy mi miatt volt a válás?
Nekem a következő a tapasztalatom:
1. A pasik találnak, ha akarnak, mivel nem náluk vannak a gyerekek, nekik azért könnyebb. Viszont fennáll a lehetőség, hogy újra családot kell alapítani, aki ezt nem akarja, annak nehezebb.
2. A nők ha összekerülnek valakivel választás elé kerülnek, vagy a gyerekeik mellett állnak ki, vagy az új pasi mellett. Ha a gyerekek mellett, egyedül maradnak, ha az új pasi mellett, akkor a gyerekek elvadulnak.
Én ha elválnék, nem akarnék új társat, minek? Anyagilag fenntartom magam, gyereket már nem akarok, kell a fenének, csak a veszekedés lenne a gyerekeim miatt, meg az ő gyerekei miatt, már ha neki is lenne. Ha meg nincs, én már nem szülök, szóval ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!