Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet-e bizonyítani hogy a párom megcsal-e netes "ismerősei" valamelyikével?
Csak akkor fogom szembesiteni az eredménnyel ha találok valamit és továbbra is tagadja és hazudozik össze vissza!!
Utána már viszont nem kell,hogy velem maradjon !!
A program megmarad nekem amit most tettem fel a gépére!!Oda is fel tudom majd tenni,mert egyáltalán nem bonyolult és akitöl ma kaptam ő is itt van a fórumon és van neki felhasználói fiók jelszótörő programja is arra az esetre ha külön fiókot csinálna a gépen !! Ez a srác ténleg profi. Azt hittem csak hülyéskedik,de mindenre van megoldása !! Hihetetlen fazon !!
Ha mégegyszer átvágna és találnék 2.ra is valamit,azonnal röpül ha a holnapit tulélné !!
1. Én nem ismerkedek és irogatok pasiknak a neten !
2. Segitséget kérni jöttem ide,nem más okból !!
3. Az igazsághoz mindenkinek joga van !!
4. Ti pasik azt hiszitek,nektek mindent szabad következmények nélkül és ha szorul a hurok,akkor bármit képesek vagytok kitalálni,hogy mentsétek a bőrötöket !!
Kérdező, ha a "ti pasik" kitétel nekem szólt... nő vagyok :D
(13:24-es)
A program megmarad nekem amit most tettem fel a gépére!!Oda is fel tudom majd tenni,mert egyáltalán nem bonyolult és akitöl ma kaptam ő is itt van a fórumon és van neki felhasználói fiók jelszótörő programja is arra az esetre ha külön fiókot csinálna a gépen !! Ez a srác ténleg profi. Azt hittem csak hülyéskedik,de mindenre van megoldása !! Hihetetlen fazon !!
Ha mégegyszer átvágna és találnék 2.ra is valamit,azonnal röpül ha a holnapit tulélné !!
Ez olyan mint egy promó szöveg:DDD
. Ti pasik azt hiszitek,nektek mindent szabad következmények nélkül és ha szorul a hurok,akkor bármit képesek vagytok kitalálni,hogy mentsétek a bőrötöket !!
Ez annyira művi. Szerintem ez az egész egy fake...hát eleve, akitől segítséget kért az adott kérdező, az férfi.
ez az egész kérdés egy kamu szrság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!