Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez az egoja, vagy az érzélmei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az egoja, vagy az érzélmei?

Figyelt kérdés

8 éves házasságból léptem ki, 40 éves férfiként. Sajnos hiányzott a tűz, megszokásból voltunk együtt. Én is sok hibát követtem el. Nem voltam olyan mint korábban , senki se számíthatott rám, mert a ő nem engedte, hogy nélküle legyek. Nem járhattam sehova. Elkövettem egy hibát, beszéltem más nővel, de semmi más nem történt. Ekkor ő mindent a fejemhez vágott, hogy nélküle senki vagyok, mit képzelek, ő befogadott, ment a lejáratás. Ezt mindenkinek elmondta, hogy én örüljek, hogy ő kivakart a sz.rból. ( ezt még most se értem miért )

Amikor reménytelenné vált, akkor elköltöztem. Ekkor is azt hallgattam, hogy egy csoves helyre megyek, hogy jó az nekem, hogy majd éhen halok.

2 hónapja lakok külön.

Azota már jött át, volt is köztünk az első pár hétben egy két dolog. Utána hoztam egy döntést, nem tovább.

Jelenleg neha megjelenik, hogy nem tudok ennek lehetőséget adni, sz.xeljünk, próbáljuk meg. Sír, fenyeget hogy többet nem látom,nem beszélünk, ilyenek.

Néha elgondolkodom, hogy változna e valami, de gondolom nem....

2024. márc. 11. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Változatlanul az egója. Szociopata, destruktív személyiség aki igazából nem miattad sír-rí, hanem a félelem miatt hogy egyedül marad. Lesz még néhány manipulatív technikája, fenyegetőzés bőven. Ez a behízelgés csak átmeneti nála, utána minden menne tovább ugyanúgy. Jó döntést hoztál!
2024. márc. 11. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj neki. Én a feleségemmel egy ideje rosszul élek. A fejemben már előre elterveztem mi kellene a váláshoz (nyilván pénz). Aztán a múltkor előhozta a válást, hogy el kéne válnunk. Megbeszéltük, hogy anyagilag megerősödünk és akkor. Most meg utóbbi időben elkezdett hízelegni. Én hülye meg most magamat hibáztatom, hogy már túl is tettem magam ezen, közben lehet csak rajtam múlik az egész és helyre lehetne hozni? Belül tudom, hogy ez nem igaz, ez csak altatás. Amikor én güriztem, akkor mindig le lettem pattintva. És tudom, hogy aztán megint bunkó és elutasító lesz velem megint. Csak idő kérdése... Fene érti ezt. Szociopata, mint a te feleséged is
2024. márc. 11. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elején az Egoja utána pedig inkább a kétségbeesés hajtja.

Nekem is hasonló módon történt a válásom. nem értem haza a megbeszélt időben és sajnos a telefonom is lemerült. Későn értem haza kizárt a házból, a kocsiban aludtam. Reggel mikor felkelt és kinyitotta az ajtót szinte mindent a fejemhez vágott, a ku..nál aludtam és hasonlóak.

Kértem hogy hagyja ebbe ezt a gyanúsítgatást és folytatta tovább. Fél óra múlva betelt a pohár és hátat fordítottam neki, erre utánam dobta a telefonomat mert kitépte vezetékestől a konnektorból.

A lényeg, hogy ott valami elszakadt. Kb 3 nap múlva már 50 nem fogadott hívásom volt, de nem akartam vele beszélni. Közös ismerősöknek elmondott mindennek, majd a testvéremet is elmondta mindennek mert nem mondta el neki hol lakom.

1 hét múlva találkoztunk, mosolyogva kedvesen jött oda, szépen kifestette magát felvette a szexi ruháját és békülni akart, mondtam neki, hogy elindítottam a válási procedúrát. Még egy kísérletet tett arra, hogy meggyőzzön arról, hogy nem gondolta komolyan mait mondott, de elváltak útjaink.

Utólag óriási hibát követtem el hogy évekig benne maradtam a kapcsolatban, teljesen megmérgezett engem és szó szerint kiszabadultam a válás kimondásával.

2024. márc. 11. 23:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.

Nálunk a kapcsolat és a házasság során is az volt, hogy engem ő felemelt. Pusztán mert jobb anyagi körülmények között volt mint én. Miatta jártam drága ruhákban, drága kocsival, drága parfümmel. Sose tudnék nélküle meglenni címszóval.

Aztán volt egy vitánk mert én mertem beszélni egy másik nővel. Nem mondtam el neki ezt, pusztán mert tudtam, hogy nem engedné meg. A másik nő pedig a főnököm aki előtt ciki lett volna, hogy ennyire csicska vagyok.

Ezután lejáratott a munkahelyemen, felhivta a főnököm, hogy biztos van köztünk valami, a férjét is és mindenkit. Én lettem a munkahelyem bohóca.

Ezután volt az, hogy adtam egy újabb esélyt. Viszont nem tudtam megbírkózni azzal, hogy ennyire nyomorult férfi vagyok, aki ezeket eltűrte. Úgy beszélt rólam mindenkinek, mint egy csicskáról.

Ezután költöztem el.

Az elején ment a sz.rdobálás, hogy takarodjak akkor már most, ne várjak itt albérletre.

Utána ment a jó csöves helyre költöztél, de jó ez neked.

Utána még a számonkérés továbbra is, miután már elköltöztem.

3 hét múlva még írogatott, hogy kivel beszélek egésznap elérhető vagyok, a főnökömmel beszélek e, illetve ehhez hasonlók.

Mikor ezt is meguntam nem kerestem és a telefont se vettem fel.

Ezután jött az, hogy átmegyek, hogy miujság veled.

Mikor erre se reagáltam pozitívan, akkor jött az ami most.

Egy idő után kaptam tőle egy terjedelmes levelet, amiben elmondja mennyire szeret, mennyire fáj neki, mennyire az volt minden alma, hogy mi boldogok legyünk és minden egyéb, hogy milyen sok szép emlék, közös zenék, közös pillanatok és hogy nekem ő nem kell, de majd ha kell már nem lesz.

Ennek a levélnek a vége az volt, hogy ezt csak nekem címezte, tehát ne mondjam senkinek, ne mutassam a barátaimnak.

Nekem ebből is az jön le, hogy a saját egoja fontosabb... de szóljatok ha tévedek...

2024. márc. 11. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem téged is csak birtokolni akar mint a vagyontárgyait.

Neked csak annyi a dolgod hogy jól kell viselkedj mindent csinálj úgy mint egy előre beprogramozott robot. Legalábbis ő így gondolja.

Normális ember nem csinál cirkuszt abból ha a párja beszél a munkatársaival, főnökével.

Én csak azt nem értem hogy te ezek után még miért foglalkozol az "egójával"?

Miért nem zárod rövidre ezt az egészet?

Miért hagyod hogy üzengessen, fenyegessen?

Neked kellene egyszer és mindenkorra eldönteni hogy itt a vége és elválni, megszakítani a kapcsolatot vele. De látszik hogy te is ugyanolyan labilis vagy mint ő. Ezért hagyod hogy manipuláljon.

Nem véletlenül mondta azt a Csernus doktor, hogy ilyen dolgokat azzal az emberrel lehet megcsinálni aki hagyja. Miért hagyod?

Neked kellene eldönteni hogy befejezed és nincs tovább. A másik fél meg vergődjön amennyit akar. Az már az ő baja. Mindenki a saját döntéseiért felel.

2024. márc. 12. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

"...és hogy nekem ő nem kell, de majd ha kell már nem lesz."

Na itt jött az újabb zsarolás :)

2024. márc. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!