Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén ami nem konkrét válás hanem élettársi kapcsolat , olyankor valóban feleződik a vagyon?
Figyelt kérdés
A ház az én nevemen volt én vásároltam, hivatalos életközösség lakcím szerint fent sem állt (a ház vétel dátumában nem hivatalosan sem) akkor milyen alapon kérné a felét? Felújítás nem történt az ingatlanon. Ingósàgokat vàsàrolt amiket hiánytalanul elvihet nem tartok igényt rá az az övé.2024. márc. 5. 07:41
21/34 anonim válasza:
Biztosan félrekúrtál, és megsértődött.
22/34 A kérdező kommentje:
21 Nem kúrtam félre , a Te szavaiddal élve. Valóban megsértődött de más oka volt.
Viszont a sértődés veszekedések nem ok arra, hogy a másik külön vagyonát el akarja venni.
2024. márc. 5. 09:53
23/34 anonim válasza:
Had pereljen, a bíróság majd röhög egy jót. Ő már kevésbé, amikor fizetheti a perköltséget.
24/34 anonim válasza:
22, az oka is mindegy. Nincs mitől tartanod. Kekeckedőkkel meg ne foglalkozz, valami kis öröm nekik is kell. Ha nem kapnának figyelmet, kikopnának. :)
25/34 anonim válasza:
Nem is jutna el ez a bíróságig. Már előtte elzavarnák.
26/34 anonim válasza:
Ez nem válás. Mindenki viszi a saját cuccait és kész.
27/34 anonim válasza:
Nincs 5 éves szabály. Se 10, se 15 se 25. A ház a te magánvagyonod és neki nem jár belőle semmi. Teljesen mindegy hány évet éltetek együtt. Ne foglalkozz vele. Tiltsd le és éld az életedet. Azért zaklat és fenyegetőzik, hátha önként adsz neki valamennyit, azt visszakérni még bírósági úton se tudod.
28/34 anonim válasza:
Én leszarnám mit pofázik. Közölném vele, hogy csinálja, de aztán ne ríjjon. Egyből vissza vonulna a telhetetlenje.
29/34 anonim válasza:
Neked nem kell ügyvéd viszont majd ő fizethet mindent. Nem jár neki semmi az ingatlanbó. Felújítást végeztetek?
30/34 A kérdező kommentje:
29 Felújítás nem történt. Konkrétan csak a falak kifestése.
2024. márc. 5. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!