Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, valjak, maradjak ?
34 éves férfi vagyok. A feleségem 30 éves.
A házasságunk 5 éve tart, 10 éve vagyunk együtt.
Az ő családja egy nagyon jómódú, sok pénzük van és van egy nagy családi ház ahol együtt élünk.
Sajnos több vita miatt és sok okból de odáig fajult a helyzet, hogy kivettem egy albérletet amelyet berendeztem, ennek 1 hónapja. Én szerettem volna vele külön költözni, mert családot akartunk, azonban jöttek a viták. Ő nagyon féltékeny es sokszor megalázoan viselkedik. Sehova se mehetek mert ellenőrizget, hisztizik.
Ezek miatt is döntöttem úgy, hogy elválok és elköltözöm.
Miután kijelentettem, hogy megyek, fejemhez vágta, hogy élősködöm rajtuk, majd azt, hogy miattam megy szét a kapcsolatunk, mert én itthagyom őt.
Az albérlet neki nem megfelelő színvonal, nem hajlandó ,, ilyen " helyen lakni.
Ezek méginkább erősítették bennem azt, hogy nem engem, hanem az anyagiakat nézi. Nem is értem, mit látott bennem Ezek után.
Kicsit tartok azonban a magánytól, meg úgy mindentől. Kb 10 éve együtt élünk és furcsa lesz hirtelen külön. Talán azért érzem így, mert nem vitazunk egy ideje már, igazából jól megvagyunk egy fedél alatt, azóta mióta kész a lakás normálisabb is.
Most kicsit elbizonytalanodtam ezt érzem. De közben meg az elveim és az eszem azt diktálja menjek. Tudom, hogy jobb nem lesz ha maradok sem. Csak magam járatom le.
Ti voltatok már így? Hogy úgy váltok el, hogy nem vitáztok? Vagy nem tudom... furcsa ez az egész
Utolsó vagyok. Sajnálom, hogy így alakult.
Az eredeti kérdésre is válaszolva: Én amikor meghoztam a döntést, azt mérlegeltem, hogy mi a jobb nekem. A(z estleg tartós) magány vagy maradni a kapcsolatban. Én is voltam vele, hogy a magány is jobb, mint az a lehúzó közeg, amit az ex teremtett...
19# top comment#
Tényleg így van.
A kérdés az hogy jobb-e egyedül?
Lehet igem mert akkor van lehetőség egy jobbra , esélyt adszagadnak.
Nagyon nehéz ki lépni, hat kíváncsi vagyok a fejleményekre, es megmered-e tényleg lépni?
Majd írj hogy döntöttél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!