Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolattartáskor, ha nem adom oda a gyermeket az apának,
jöhet rendőrséggel?
Miért nem lehet korrektnek lenni és ha joga van a láthatáshoz, akkor nem sunnyogni meg szívózni, hanem engedni?
2010. okt. 23. 16:33
Egyetértek az elsővel, joga van látni. Attól, hogy ti nem vagytok jóban, a gyerek lehet az apjával.
2010. okt. 23. 16:47
3/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem enyire egyértelmű a dolog. A páromat agresszivitás miatt küldtem el a lkásomból, a bíróság kérésére készült szakvélemény egyértelműen nemet tanácsolt az elvitelre. Ezenkívűl azzal fenyeget, hogy vaddá neveli a gyermekünket. (Sok pénz sokmindenre képes!!!)A bíróság ennek ellenére megítélte az elvitelt, én viszont féltem a gyermeket.
Igen, mehet a rendőrséggel, még szép.
Szegény kisgyerek :( Borzalmas dolog apa nélkül felnőni :(
2010. okt. 23. 17:23
2. vagyok.
Én mégis azt mondom, felügyelet mellett lássa a gyerek az apját. Apa nélkül nőttem fel, nálunk is volt szép válási-gyermekelhelyezési procedúra, marha jó emlékek fűződnek hozzá. Apámat 7 évig nem is láttam, 3 éve találkoztunk, összesen 2szer, megbeszéltük a harmadik találkozót is, de előtte egy nappal meghalt. Anorexiával kezeltek, pánikbeteg vagyok, önbizalomhiány, apakomplexus, stb...
2010. okt. 23. 17:27
6/15 A kérdező kommentje:
Szeretném inkább, ha olyanok írnának, akik segíteni tudnak gyermek érdekében mit lehet ilyenkor tenni? A másodfokú ítélet is helyben hagyta ez elsőt, de ugyanúgy nem vette figyelembe a fenti tényeket, ezáltal magát a gyermeket.
7/15 A kérdező kommentje:
Sosem tiltottam az ápjától, eddig a családsegítőbe jártunk. Ott szeretném továbbra is, de sajnos nem ez az ítélet.
Igen mehet érte rendőrséggel.
Őszintén szólva nem hiszem el, hogy amit írtál az úgy van, de ha tényleg úgy van, kérheted a bíróságtól a kapcsolattartás megszüntetését, ehhez viszont mindenképpen szakember segítségét vedd igénybe, ő megtudja ítélni mi a helyzet.
2010. okt. 23. 17:34
9/15 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy a nagybátyja milliárdos, és nagyon befolyásos a hivatalokban is. A család pedig "nagyon precíz" lejárató hadjáratot folytat a családom ellen. Már a második ügyvédemet sikerült nekik "megvenni", ezt is úgy, hogy bizonyítani nem tudom, de az eredmény az, hogy itt nem rughatok labdába. Valamilyen megoldásnak kell viszont lennie, nem hagyhatom hogy e gyermek sérüljön.
elég szomorú, hogy tiltod az apjától
és igen, mehet rendőrséggel, mivel a láthatás megtagadása bűncselekmény
2010. okt. 23. 19:08
Kapcsolódó kérdések: