Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a feleségem utalt egy csomó pénzt a bankszámlámról a sajátjára, majd a következő nap beadta a válópert? Van egy gyerekünk, neki muszalj lesz albiba menni mert ebből a házból semmi nem jár neki/nem adom el, saját. A többi lent

Figyelt kérdés

(Maradjon a kérdés a válás kategóriába )

Tehát ö sokkal rosszabb helyzetbe van. Keves a fizuja, 2-3evesunk van, albérletbe megy, es sztem kellett a pénz az induláshoz.

Azt mondta én ugyse adok

semmit, és szerinte ennyi járna neki -

2 millió ft.

A ház az bonyolultabb eset, a lényeg az csak az enyém lett.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

jan. 16. 21:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%

36#

sőt, olyan számlát tudna hozni, hogy több is, értitek emberek, TETŐ "

Ez lehet, de azt kell megerteni hogy ha a család oldotta meg akkor szamla se volt, hogy tudna bizonyítani a csaj hogy mennyi az annyinak(munkadíjnak) a fele?

Ha azt a feleség csaladja keze munkájával lett nagyrészt kivitelezve akkor a munkadíjt hogyan tudnának kiszamitani hogy kb.mennyibe kerulhetett volna, es mennyi jutna a csajnak?

Ezt vki eltudna magyarázni , vagy erre is kolthetnek milliókat ügyvédnek hogy vmilyen számítás jöjjöng már ki, hogy akkor mennyi járna neki

Ertitek?

jan. 17. 20:18
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Valamit osszecsereltek, a birosag nem igazsagot, hanem jogot szolgaltat. Tehat, ha van szamla, akkor szamitasba veszik, ha nincs, akkor nem. Lehetseges meg szakertok bevonasa, annak nem kicsi oradija van, a vegen a pereskedok fizetik. Azok az okosok, akik meg tudnak allapodni a valas felteteleiben, es azok a hulyek, akik evekig pereskednek. El kell engedni a dolgokat, ahol nem tudod alatamasztani vilagosan es egyertelmuen.
jan. 18. 16:00
 43/55 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy több mindent kaptunk ingyen a házfelújításhoz , a cserepeket is béldául ugyanúgy a nagyszülőktől.

Másrészt a munkások csak 1 hétig dolgoztak, a nehéz részét megcsinálták, de akkor is nekem kellett mindent befejezni .

A szomszéddal jól egyezek és ö is segített vmennyit a legvégén mert én is segítettem neki korábban.

Akkor így már lehet a 2 milla sok lenne neki

jan. 20. 23:19
 44/55 A kérdező kommentje:
Nemde?
jan. 20. 23:19
 45/55 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ha a ház a tető csere meg felujitások nélkül ért 10 milliót de nost h meg van minden ér 15 milliót akkor 5 milliónak a fele jár a feleségednek.

De ezt neked kell fizetned nem pedig a feleségednek anyád pénzét ellopni azzal h átutalja magának.

jan. 21. 13:12
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

És miből fizetné meg, a 100ezres megtakarításából?

Sohasem fizetné meg, nézd meg, hogy ír róla, folyamatosan kicsinyli a feleség részét és nagyítja az övét.. nyilván nem kellett volna átutalnia, de a gyereke megtartásáért tette egy szr országban, szr férjjel, igazságtalan törvényekkel, én sem csináltam volna máshogy. Ez nem kényelmi, hanem szükségdöntés volt. Egyébként attól függ hol a ház, milyen a környék, mert pl itt budai agglomerációban nem kapsz tetőt se 10millióból, nem, hogy házat:)

jan. 21. 14:19
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Köszönd meg neki a korrektségét és írd alá a papírokat. Önmegnyugtatásul kérj egy cégtől árajánlatot, hogy mennyiért vállalnák azt a melót amit a tesója elvégzett. Meg számolgasd ki, mennyivel is segítettétek úgy a szüleidet, hogy pont a feleséged szorgalmazta. Aztán keress normálisan fizető állást, hogy a mai áraknak megfelelően tudd támogatni a gyereked nevelését.
jan. 27. 14:47
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csodálom, hogy inkább elmenekült némi pénzzel, talán nincs igaza abban, hogy a nagy büdös semmivel ment volna el, miközben ő is teszi bele a lóvét folyamatosan a te(!) házadba?

Hiszen te magad írod, hogy nincs megtakarítás, mert azt folyamatosan a házra költöttétek, nyilván ebbe a megtakarításba ő is beletett a bevételével, ergo folyamatosan a te házadat újította ő is, te meg megtartanád magadnak az egészet, mintha egy forintot nem rakott volna bele.

Nem is csodálom, hogy másik házat akart a feleséged, pont ezért nem szabad olyan házra költeni, ami csak az egyik félé.

jan. 28. 14:04
 49/55 anonim ***** válasza:
29%

Remélem azóta megtetted a feljelentést. Mi az, hogy valaki belenyúl más bankszámlájába?

Az igaz, hogy a csaj tett a felújításokba, de cserébe ott élhetett tök ingyen csupasz seggel. Sehol nemkellett addig albérletet fizetnie, mert ugye ez sokakban felse merül csak támadják a kérdezőt. Akkor most ő is követelje a lakhatásért cserébe az albérleti díjat?

márc. 6. 11:11
 50/55 anonim ***** válasza:
46%
Közös gyerekük van mi az hogy csupasz seggel? Normálisak vagytok?
márc. 6. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!