Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Visszafogadnátok fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnátok fél év különélés után egy férfit, aki félrelépett, idegbetegeskedett és ezért hagyta el őt a párja a pár hetes közös gyerekükkel?

Figyelt kérdés
Az ex feltehetően észhez szeretne térni és visszakapni minket. A kommunikáció elég nehézkes jelenleg közöttünk, bár már tudunk kedvesek lenni egymáshoz, de ő nem az egyenes beszéld híve, nem szókimondó. Tudom hogy békülne. Voltatok ilyen szituban?
2010. okt. 22. 14:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Jól látod... :) Ha esetleg nem jön össze, szeretném majd a gyermekemnek elmondani, ha megkérdi mi történt, hogy igyekeztem mindent megtenni...

Félek viszont.... úgy érzem, meg kell tennem egy közös család reményében... remélem jó döntést hozok...

Szorítsatok!

Természetesen csak akkor jöhetne szóba, ha ő is úgy áll majd hozzá, ahogyan az nekem is jó. A mártírok éve lejárt :)

2010. okt. 22. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, drukkolunk Nektek! :)
2010. okt. 22. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:

Bizony hajrá!

Ha később még eszedbe jut leírhatnád a fejleményeket!

Nagyon drukkolok!

2010. okt. 22. 18:19
 14/26 anonim ***** válasza:
Ő volt a paranoid?
2010. okt. 22. 18:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Leírom mindenképp, lassan fognak történni a dolgok (őt ismerve), de 2 hetente jelentkezem és jól esik az együttérzés nagyon! Addig is minden jót Nektek!
2010. okt. 22. 21:33
 16/26 Kriszti83 ***** válasza:
Harmadik válaszoló vagyok. HAJRÁ! Én drukkolok Nektek! Sokszor kell egy buktató ahhoz, hogy utána minden jól működjön :)
2010. okt. 22. 21:49
 17/26 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm! Remélem igazad lesz. De még közel sincs szó kibékülésről, egyenlőre mint lehetőség - került fel az opciók listájára.
2010. okt. 23. 08:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Na? Mi újság?
2010. nov. 9. 21:11
 19/26 anonim ***** válasza:

A minimum az, hogy elküldeném a fenébe.

Aki egyszer lelépett, újra le fog lépni otthonról.

2010. nov. 9. 21:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem
2010. nov. 10. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!