Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, pláne ha gyerek is van, mit lépsz/mit léphetsz, az exed új párjával kapcsolatban?
Pl.: ha túl öreg vagy túl fiatal, esetleg színes, vagy láthatóan teljesen más világ, mit a volt párod és te. Vagy ha a új szokásokat vett fel az új párja miatt, amik szerinted negatívan hatnak rá és a gyerekre.
MINDEGY, hogy ki a férfi/nő a történetben!
ÁLLJ!
Ha nem megy a szövegértő olvasás, akkor segítek: TE, nem én, ha nem T E, mit lépnél? Ez a kérdés. Én tudom, hogy mit lépnék.
Ilyenkor azért örülök, hogy nincs ennyire gáz exem. 😂😂😂
Eddig egyik csajával se volt bajom. Engem csak az érdekel, hogy a gyerekekkel normális legyen. Amíg ez stimmel, nem érdekel, hogy az exem kinek az életét keseríti meg.
5
Hiába zavar, semmit nem tehetsz. Azzal jon össze az ex, akivel akar.
Ha szerinted a gyermek veszélyben van, gyámhatóságnak jelzed. Majd ők eldöntik. Nem a féltékeny, keresztbe tenni akaró ex.
Kérdezem én: mióta van szüksége az exednek a te jóváhagyásodra? Vagy bárkinek a bárkiéra? Amíg a gyerekkel rendesen van bánva és nem veszélyezteti senki, addig egy rossz szavad sem lehet. Az a döglött gumilovat nem érdekli, hogy neked szimpatikus-e az illető, netán féltékenységből pikkelsz bárkire, akivel összejön.
Azért E/2-ben fogalmaztam, mert bár a kérdés nem így szólt, de magammal szemben is pont így gondolnám.
Attól, hogy van egy válás, még nem muszáj ám gyűlölködni és fúrni a másikat...
Őszintén? Azt se tudom, hogy van-e egyáltalán valakije. A két gyerek már elég nagy, hogy egyedül menjenek apuhoz, szóval nekem nem nyit ajtót, az biztos. Nem szoktam kérdezni, hogy van-e barátnője, a gyerekek sem beszélnek erről.
Mondjuk, ha az apjuk beújít egy kiscsajt, aki fiatalabb, mint a kisebbik közös gyerek, azt biztos elújságolnák, én meg bepisilnék a röhögéstől. De nem jelent rájuk semmilyen veszélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!