Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után új kapcsolatba kezdeni gyerekkel?!
Szeretnék elválni a férjemtől a közeljövőben. Tartós szeretői viszonyban vagyok egy férfival, akivel a válást követően fokozatosan szeretnénk felvállalni a kapcsolatunk. Van egy kisfiam, aki 1 éves.
Beleszólhat a fiam apja abba, hogy az új párommal később összeköltöznénk -természetesen a fiammal együtt-?
Ezt most komolyan kérdezed vagy még részeges buli után vagy???
Max, ha másik országba költöznél...
Nem szólhat bele, de bele fog. Főleg ha megtudja hogy már a hazasság alatt is együtt voltatok. Ezt a biróság se fogja jó szemmel nézni ha megtudja, bár ott is az a lényeg hogy hogyan neveled a gyereket.
Nekem a volt férjem mindenhogy próbál keresztbe tenni, ha tud a páromnak is, legutóbb pl feljelenntette gyermekbántalmazásért, mert volt a kicsin egy apró seb. De ő egy agresszív, bántalmazó valaki, azért is hagytam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!