Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem volt hűtlen, mégis tőlem várják, hogy szánjam-bánjam?
Az utóbbi években elhidegültünk. Felszedett néhány kilót, én ezt jeleztem szépen is, csúnyán is. Nem kívántam szexuálisan, meg is mondtam neki. Ha én megteszem a fáradtságot, hogy figyelek a testemre, tőle sem kéne idegen legyen. Így tehát semmi nem volt köztünk az elmúlt... hosszú ideje. Néha próbálkoztam, de az arcomba mondta, hogy inkább most kimegy, kinyitja a hűtőt és bekap egy banánt, mintsem, hogy az én alfelem és ő bármilyen úton-módon kapcsolódjanak.
Haverom szerint megkaptam a magamét és egy degenerált balf@sz vagyok.
Na de ezután is eltelt idő, a feleségemet pedig nemrég véletlenül láttam meg mással csókolózni. Amikor hazaért, fülig ért a szája, aztán mint mindig, amint meglátott, lekonyult. Hát nem lett jobb a kedve, amikor szembesítettem a megcsalásával és felpofoztam kétszer. Összepakolt és elhúzott a francba ahhoz a gyökérhez. Azóta nem méltóztatott hazajönni. A telefont nem veszi fel, hogy megbeszéljük. Ellenben az apja egyszer hívott, hogy ha még egyszer kezet merek rá emelni, eltöri a karomat. Amikor mondtam, hogy a kedves lánya megcsalt, az a része nem érdekelte túlzottan, lecsapta a telefont.
Azóta nincs semmi.
Ismerőseink rám néznek csúnyán, ő meg mintha egy szent lenne. Nem gondolom, hogy bocsánatkéréssel tartozom, hiszen ő volt a hűtlen fél.
"felpofoztam kétszer"
. Idáig olvastam. Teljesen világos a helyzet.
Az asszonynak sok boldogságot kívánok.
2: Nem trollkodom. Írhatok mesét, ha gondolod, de ami történt, az így volt, ahogy leírtam.
3: Igen, felpofoztam, mert megcsalt! Nőt soha nem szabad ütni, de ha fordítva történt volna, az rendben lenne, hogy ő felpofoz? Nem akkorát csattant, hogy lerepült a feje.
"ha fordítva történt volna, az rendben lenne, hogy ő felpofoz?"
. Nem, ugyanez lenne a véleményem.
7 aha, persze.
De érdekes ez a kettős mérce: ha a pasi lép félre, és kap 2 pofont, a válaszok nagy része arról szólna, hogy örülj, hogy ennyivel megúsztad te tulok. Ez a minimum azok után, hogy megaláztad nőiességében..
Mindezek ellenére én is elítélem a kérdezőt a pofon miatt. Az soha nem jogos. Nincs olyan szitu. Ha pedig megcsalt volna, én tettem volna ki a szűrét hamarabb, mert ezen már nincs nagyon mit megbeszélni. Nem kíván. Megcsal. Ezen mi nem egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!