Azt mondta egy jóval idősebb férfi akinek felesége van, “hogyha most lenne fiatal akkor nekem annyi lenne”?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok mire gondolhatott ezzel?2023. szept. 22. 16:39
2/7 Noren1989 válasza:
Kijàrtad az àltalànost bukàs nélkül, Lujzi?
3/7 anonim válasza:
Jajj nekem is szoktak ilyeneket mondani, hogy ha fiatalabbak lennének, akkor így meg úgy elvernének, meg ilyen seregben szolgáltak, meg ilyen rendőrök voltak.
Ha nem lenne büntetendő, egy ilyen öreget egyszer állkapcson vernék, aztàn kíváncsi lennék az arcukra :D
4/7 anonim válasza:
Kapuzárásos, beteges vénemberek, ne foglalkozz az agymenéseikkel.
5/7 anonim válasza:
Arra akar utalni, hogy fiatalabb korában napi 10-et is bírt, hát igen az évek megszépítik az emlékeket.
6/7 anonim válasza:
Az ilyen bugyuta "falubikájavoltam" vénember hogy meg lenne sértve, ha egyszer valaki jól szájon vágná egy hasonló beszólása után...
7/7 anonim válasza:
Bepróbálkozott. A létező legszánalmasabb duma kiséretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!