Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a videóban elhangzó BESZÉLGETÉSRŐL?
https://www.youtube.com/watch?v=_mLGVozhTik
A beszélgetés tartalmi mondanivalója érdekel, nem a beszélgetők személye!
És a lényeg! Kérlek írd le a nemed is a válaszodban! Köszönöm!
30 de azért mégiscsak megdugtad, nem volt kötelező, senki nem tartott fegyvert a fejedhez.
Mégis mitől lett volna az a gyerek a szentlélektől.
Igenis minden pasi vállaljon felelősséget a retkes farka után, ha azzal gyereket nemzett.
Nem véletlen hogy megkérik az árát, a gyereknevelés nincs ingyen az apáknak sem ezt jobb ha tudod. Tessék gyakran nyitogatni azt a pénztárcát és bankkártyát.
Ne nekem....bmeg ne nekem, a gyereknek, nem a nőnek kell a pénz hanem a gyereknek kell az eltartására, akár az ő számlájára.
Mindegy, neked soha nem lesz ilyen problémád egyedül fogsz megdögleni.
A nőnek legalább ott a gyerekei. Majd aztán megy az irigység ha a gyerekek felnőnek és keresőképesek lesznek. Na akkor érezheted majd igazán leszarva a fejed.
PASIK FELELŐSSÉGE.
ÉN, mondom ÉNNN, 100%-ig egyetérTENÉK a férfi felelősségével, DE CSAK AKKOR, ha:
- Az abortuszhoz is kéne a beleegyezése a nemzőnek, ha ismert.
- Lenne "jogi abortusz". Azaz a férfi, hivatalosan/jogilag, lemondhatna a születendő gyerekről, és annak MINDEN (jogi, erkölcsi, anyagi,)kapcsolatáról, DE, csak a terhesség elején. Kivéve persze, ha nem tudott róla.
- Lenne legálisan, idehaza is elkötés a pasiknak. És nem kéne borítékot tolni maszek dokinak vagy mint nekem és haverjaimnak, kiutazni Szlovákiába, és ott fizetni.
Mert ugye míg idehaza úgy járhat a nő abortuszra, mint a körmöshöz, addig férfiaknál nem alap az elkötés. (Illetve elvágás, mert az a 100%.)
Még mindig a kérdés hogy te mi a fsznak nem kötteted el magad? Gyerektartás több lesz mint a műtét.
Vagy húzz 2 kotont a fszdra!
Kérdező, téged nem csak elköttetni kéne hanem felköttetni.
De mi most megelégszünk azzal is hogy szerencsére nem szaporodik a fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!