Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért húzza az időt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzza az időt a volt feleségem?

Figyelt kérdés

Már egy éve elváltunk, már csak vagyonmegállapodás kapcsán kellene aláírni egy papírt ügyvédnél. Már nem beszélünk hónapok óta, csak emiatt. Le van beszélve, hogy külön írjuk alá, én már rég aláírtam, de ő mindenképp együtt akarja. Én viszont nem akarok vele találkozni már. Egy-két hónapja már azt mondja, hogy majd elmegy nemsokára, és aláírja ő is, de azóta sem tette meg, pedig szóltam már neki én is, meg az ügyvéd is.

Fél éve van új párja, tehát nem hiszem, hogy azért csinálja, mert akar tőlem valamit.

Nem mennék bele, de neki még nálam is jobban érdeke, hogy alá legyen írva, tehát semmilyen anyagi előnye sem származik abból, hogy húzza az időt, ez biztos, ezért nem érti az ügyvéd sem. Szerintetek mi állhat a háttérben?

2023. nov. 15. 15:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, hogy szeret vagy nem akar minden szálat elvágni. Viszont egy ideig még néha rám írt, már ezt sem csinálja, teljesen eltűnt, mióta megígérte, hogy aláírja a papírt egyedül. Arra gondolok, hogy esetleg azt várja most, hogy emiatt majd úgyis megkeresem, ha nem csinál semmit. Vagy ez hülyeség?
2023. nov. 15. 16:30
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

nincs lejátszva irtam már, akárhány év is telne el akkor sem zártátok ezt le, hiába nem lóg a nyakadon érted?

A viselkedése mindent elárul :-)

De nem ez a lényeg, amit irtam, ha te lezárod ezt az érzést, kifuttatod akkor csinálhat bármit, már nem fog benned semmilyen ellenállást megmozgatni, de amig igy reagálsz addig ...nincs vége

2023. nov. 15. 16:37
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
15 percet meger az eletedbol. Nalunk az autoeladas volt ilyen.
2023. nov. 15. 17:11
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha már elváltatok és "csak" a vagyonról van szó akkor azért csinálhatja, hogy ne tudj továbblépni amíg ezek az ügyek nincsenek elintézve. Ha már nem vagy hozzákötve vagyonilag akkor szabad vagy minden értelemben. És gondolom ő ezt nem akarja. Ez is csak azért kell hogy kicsesszen veled. Dominanciaharc. Addig is ő diktál amíg egyben van a vagyon.
2023. nov. 15. 17:39
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Itt a nő a ludas és kész. Nincs mit hazudni az ő okdaláról. Megkapta, amit akart de az sem.jó. Kapaszkodna vissza. Nagyon buta, aki ezt nem érti!
2023. nov. 15. 18:02
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarja aláírni, mert az egy végleges dolog lenne. Végső pont a közös életetek végére. Még van közös ügyetek, még van olyan, hogy "ti". És nem akarja, hogy ne legyen ilyen.
2023. nov. 15. 20:31
 17/26 anonim ***** válasza:
73%

A te exed egy fölényeskedő birtoklási vággyal bosszúvággyal teli nő.

Nézd sok mindent elmond róla hogy melletted eljárt hetyegni párja van és ezt játsza.Te vagy számára a tartalék.Ha sz@r van a palacsintában jó vagy te is amikor meg hepi minden így bánik veled.

Nagyon jól teszed hogy a markából szabadulni akarsz.Az ügyvédedtől kérdezd meg hogy bírósági úton lehet-e valamit kezdeni vele.Ha nem várd ki ha kell éveket míg hajlandó aláírni.Semmikép ne enged magad megtörni.

Egy nagy játékos Ő és egy önző számító ember.Nem kell az ő játékszabályait követni.Ne enged magad újra megvezettni.

2023. nov. 16. 21:37
 18/26 anonim ***** válasza:
21%
Mi vezetett a megcsaláshoz egyáltalán?
2023. nov. 20. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Bohócnak néz. Annak tartott akkor is mikor megcsalt, most meg röhögve nézi, hogy nem mersz találkozni vele. Félreismerted, vannak ilyen emberek.

Ügyvéded majd megmondja, mit lehet tenni. Az egy dolog, hogy ő sem érti, attól még tudja, mit kell tenni.

2023. nov. 22. 14:48
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

18. Teljesen mindegy. Aki ezt megteszi egy aljas féreg, erre nincs ok, csak kifogás.

Kérdező, kérdezd meg az ügyvédet, biztos lehet jogi úton tenni valamit az ügyben. Ha nem, és meg akarsz szabadulni tőle, akkor kénytelen leszel találkozni vele, de viselkedj minél hidegebben, írjátok alá és csá...

2023. nov. 30. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!