Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiam 5ik osztálytól abba a városba fog járni,ahol a volt párom lakik akkor elveheti tőlem pusztán ezért?
Figyelt kérdés
Tehát hogy ne kelljen annyit utaznia stb 2,5 éves korától én nevelem.Elegendő ok ez?Elszakithatják tőlem csak ezért?2023. nov. 12. 17:28
11/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem én sem.Hisz már 7 éve annak,hogy nálam lett elhelyezve,azóta van testvére is.Nem szakíthatják el tőle sem.
2023. nov. 12. 19:28
12/30 anonim válasza:
Akkor majd kiderül, hogy "Okosabb vagy-e, mint egy ötödikes" hihiihi
De amúgy nem, nem veheti el, ez nem így működik.
13/30 A kérdező kommentje:
Tehát az nem a gyerek érdeke?Hogy ne kelljen utaznia?
2023. nov. 12. 19:32
14/30 A kérdező kommentje:
Meg szerintem egy 11 évesnek a véleménye is számít.
2023. nov. 12. 19:36
15/30 anonim válasza:
Az is "érdeke", hogy ágyba kapja a reggelit, hogy mindent megvegyél neki, amit csak kér, hogy levágd helyette a körmét, de na...
16/30 A kérdező kommentje:
Se most komolyan értelmes választ is kaphatnék?Tényleg fölöslegesen aggódom?
2023. nov. 12. 19:44
17/30 anonim válasza:
Nem fogják elvenni azért mert egy jobb iskolába irattad. Bár ha az exed gazdag és gonosz akkor sajnos beleköthet, de eléggé meglepne ha lenne esélye. Pedig most vagyok túl egy 2 éves durva válason, tapasztaltam annyi mindent, hogy a fele is sok lett volna :(
18/30 A kérdező kommentje:
Elvileg beirathatnám őt az ellenkező irányba is suliba,de azt nem szeretném,hogy ez miatt esetleg ne tudjanak elmenni időnként fagyizni stb.
2023. nov. 12. 20:16
19/30 A kérdező kommentje:
Egyszerűen itt csak kisiskola van.És az a legközelebbi város.
2023. nov. 12. 20:19
20/30 anonim válasza:
Tehát ennél közelebbi suli nincs hozzátok. Akkor ez a legkézenfekvőbb megoldás. Ha más gyerek is jár át, akkor úgy is együtt buszoznak majd, biztos lesz kivel mennie.
Kisfiad mit szeretne amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!