Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok a válás, szakítás?
Az utóbbi 1 évben nem tudom, mi történt.
Csak idén 3 exem "került elő" a 2005-2010 közötti időszakból.
Mind3 átvágott, de most válnak/válnak 1-2-3 gyerekkel.
Kollégám 50 évesen válik, mert a 45 éves felesége egy 21 (!!) indiai kollégájával összekutyulódott.
Volt osztálytársnőm 15 év házasság után válik, mert alig, hogy kiderült hogy a 10 éves gyerekük autista, apa megbolondult és becsajozott.
Egyik szomszéd csaj, meg a boltban panaszkodott, hogy goromba lett a férje, aki el is kezdett inni. Tavaly született meg a 3. gyerekük. De ott válásról szó sem lehet, mert ott a CSOK.
Mi történik itt? Mi idén leszünk 10 évesek a feleségemmel, és jövő tavasszal leszünk 7 éves házasok, de eddig nincs semmi gond (kopp kopp). CSOK és minden más kényszerítés nélkül :) Kislányunk 4 éves, sose okozott konfliktust, én is kivettem, kiveszem a részem a gyereknevelésből.
Ti mit tapasztaltok?
Szerencsés vagy,hogy olyan társat találtál akivel megértitek egymást és azt kívánom maradjon is így.
De a valóság tényleg az amit leírtál nagyon sok házasság végződik válással és nem csak 10 éves vagy annál rövidebb.
A környezetemben sok a 10-20 éves házasság utáni válás és legtöbbször a feleség lépett le.
Nálam is ez történt 28 évi házasság után hagyott el az ex nejem.
Talált magának egy pénzeszsákot.
Neki a fényűző élet többet jelentett mint én és a három gyerekünk.
Mi is szépen megvoltunk tiszteséggel felneveltük a gyerekeinket felépítettünk egy szép házat.
Ez miatt nem éltünk fényüző életet de ha szerényen is de meg voltunk én vállaltam plusz munkát,hogy kicsit könnyebb legyen.
Az igaz,hogy ez miatt kicsit elhanyagoltam aztán három éve beteg lettem kevesebett tudtam dolgozni emiatt több lett köztünk a szóváltás.
Aztán megtalálta álmai hercegét aki mindent megadot neki amit én nem tudtam.
Könnyen megtudta tenni nem kellet felnevelnie 3 gyereket nem kellett felépíteni egy otthont.
Soha nem volt házas nem volt gyereke a mai napig a szülői házban lakik.
Én nagyot csalódtam benne és a gyerekek is akik elfordultak tőle és a mai napig haragszanak rá pedig már 2,5 éve,hogy elment.
4részben igazat adok.Csak ha kilép az egy nem boldog házasságból sokkal nehezebb egy újat kezdeni abban boldog lenni
A nők általában viszik a csemetéket félnek hogy az új párjuk hogy szíveli őt meg a családja.
A férfinek meg szinte lehetetlen.Mert a pénze az ex feleségé először gyerektartást később meg anyuka buzdítása árán minden a felnötté amiből van hogy neki is jut.Az új pártol meg el van várva ha kel az ex férj anyagilag tartsa el, ő nem kaphat semmit.Na ebből melyik nőnek kell.?Na akkor még mindig jobb a nem túl boldog megszokott házasság mind két félnek.Gyerekkel már nincs álmodozás keresés a boldogsághoz vezető út.Csak sz@rabb lehet minden.Talán úgy lehetsz boldog hogy válás után hivatalosan egyedül maradsz titokban tartasz barátot barátnőt de semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!